Премиум опциите на X се увеличават за тези, които искат изживяване без реклами!x premium

Премиум опциите на X се увеличават за тези, които искат изживяване без реклами!

Опциите за Premium абонамент на X се увеличават за потребители, които искат изживяване без реклами. Очаквайте скоро 3 различни абонаментни услуги. Ето подробностите! Както знаете, Илон Мъск направи много промени след закупуването на X (бивш Twitter). Особено промените по отношение на платената платформа изплашиха потребителите. Мъск, от друга страна, обяви, че платформата няма да бъде напълно платена, за да облекчи опасенията.

Системата за месечно плащане за премиум потребители се променя. Според новите новини абонаментната услуга Premium на X ще бъде разделена на три. Опциите ще бъдат увеличени за тези, които искат изживяване без реклами. Ето и останалите ни новини.

Основни, стандартни и плюс опции за абонамент!

За потребители, които не обичат да използват реклами, X ще премине към нова система. Съответно тези, които искат да виждат по-малко реклами, вече могат да изберат една от опциите за абонамент Premium.

Функциите на опциите за абонамент Premium, които са разделени в три категории: Basic, Standard и Plus, ще се различават една от друга. Основният абонамент ще показва по-малко реклами, стандартният абонамент ще показва 50% по-малко реклами, а плюс абонаментът ще показва нула реклами.

Как да променя тапета на смарт часовника? Подробно Тук!

Фактът, че абонаментът Premium Plus няма да показва никакви реклами, разбира се, означава, че това ще бъде по-скъпа услуга. Засега цените на опциите за абонамент не са ясни, но скоро се очаква анонс.

С голямо любопитство се очакват цените на безрекламните или по-малко рекламираните версии на абонаментната такса Premium, която в момента е приблизително 11,99 LV на месец. Потребителите, които са най-вече обезпокоени от направените промени, може да реагират на този проблем в близко бъдеще. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите коментарите си с нас в секцията по-долу.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.