Новият калъф за клавиатура на iPhoneПредставен е новият калъф за клавиатура на iPhone!

Вдъхновената от BlackBerry iPhone клавиатура, проектирана от Clicks, беше представена. Ето подробностите! Клавиатурата Clicks, която ще се предлага на цена от $139, предлага дизайн, който ще задоволи копнежа на потребителите на iPhone за BlackBerry. Clicks Technology привлича вниманието с разработената от него физическа клавиатура, вдъхновена от легендарния телефон с бутон BlackBerry.

Клавиатурата, която има две цветови опции: Bumblebee (жълто) и London Sky (смес от сиво и синьо), ще бъде достъпна за потребителите на 1 февруари за модела iPhone 14 Pro.

Clicks, основана от Майкъл Фишър и Кевин Михалук, заявява, че клавиатурата позволява на потребителите да използват телефоните си на цял екран, да използват бързи преки пътища, познати на потребителите на iPad и Mac, и да изпитат усещането за чувствителност при докосване на физическата клавиатура.
iphone kalaf za klaviatura

Заявявайки, че клавиатурата не поддържа аксесоари на Apple, различни от MagSafe на корпуса, и че първоначално ще се предлага само с опция за английска клавиатура, Fisher заявява, че планират да предложат повече езикова поддръжка в зависимост от търсенето.

Нов All-in-One (AIO) компютър от Lenovo: Представен е Xiaoxin Pro 27 2024!

Clicks започнаха да приемат предварителни поръчки за iPhone 15 Pro Max с цена от $159. Посочва се, че тъй като клавиатурата няма вграден магнит в тялото си, тя не поддържа други аксесоари на Apple, различни от MagSafe.

Подобни публикации

  1. Характеристика на Vivo V30 Pro
  2. Грешка в „iMessage Signed Out“ и решение на iPhone
  3. Функцията Circle to Search ще се появи и на други телефони
  4. Samsung Galaxy S24 с проблем в Android Auto!
  5. Сгъваем телефон идва от Apple

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.