Новият калъф за клавиатура на iPhoneПредставен е новият калъф за клавиатура на iPhone!

Вдъхновената от BlackBerry iPhone клавиатура, проектирана от Clicks, беше представена. Ето подробностите! Клавиатурата Clicks, която ще се предлага на цена от $139, предлага дизайн, който ще задоволи копнежа на потребителите на iPhone за BlackBerry. Clicks Technology привлича вниманието с разработената от него физическа клавиатура, вдъхновена от легендарния телефон с бутон BlackBerry.

Клавиатурата, която има две цветови опции: Bumblebee (жълто) и London Sky (смес от сиво и синьо), ще бъде достъпна за потребителите на 1 февруари за модела iPhone 14 Pro.

Clicks, основана от Майкъл Фишър и Кевин Михалук, заявява, че клавиатурата позволява на потребителите да използват телефоните си на цял екран, да използват бързи преки пътища, познати на потребителите на iPad и Mac, и да изпитат усещането за чувствителност при докосване на физическата клавиатура.
iphone kalaf za klaviatura

Заявявайки, че клавиатурата не поддържа аксесоари на Apple, различни от MagSafe на корпуса, и че първоначално ще се предлага само с опция за английска клавиатура, Fisher заявява, че планират да предложат повече езикова поддръжка в зависимост от търсенето.

Нов All-in-One (AIO) компютър от Lenovo: Представен е Xiaoxin Pro 27 2024!

Clicks започнаха да приемат предварителни поръчки за iPhone 15 Pro Max с цена от $159. Посочва се, че тъй като клавиатурата няма вграден магнит в тялото си, тя не поддържа други аксесоари на Apple, различни от MagSafe.

Подобни публикации

  1. Xiaomi Redmi Pad Pro с 10 000 mAh батерия
  2. Телефонът с 7.000 mAh батерия идва!
  3. Нов стандарт в сензорите за пръстови отпечатъци
  4. Опасности от използването на неправилен калъф за смартфон
  5. Характеристики на OPPO Reno 12 Series

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.