Общи кодове за грешки и значения в интернет сайтове

Много е лесно да се види интернет сайт. Кликнете върху съответната връзка и влезте в сайта. Ами ако не работи, както си мислите? Понякога може да се сблъскате с код на грешка, вместо с начален екран. Въпреки че някои от тези грешки не са причинени от вас, полезно е да знаете какво означава грешка.

Грешка 404 (Error 404)
error,404,page
Error 404 е типът грешка, който най-вероятно ще срещнете на уебсайт. Тази грешка се дължи на липсата на страницата. Обикновено ще виждате старо, изтрито, кликнало, което вече не съществува на сайта.

Грешка 401 (Error 401)
error,401,page
Грешка 401 се появява, защото не сте влезли в страница, която изисква удостоверяване. За да избегнете тази грешка, трябва да обновите страницата и да се опитате да влезете.

Грешка 403 (Error 403)
error,403,page
Грешка 403 е малко по-различна от грешката 401. Не сте влезли в грешка 401, когато получавате предупреждение; Грешка 403 идва при вас, защото се опитвате да извършите дейност, в която нямате разрешение, а не защото сте влезли.

Грешка 504 (Error 504)
not,found,504
Тази грешка не е грешка, причинена от посетителя. Тази грешка се среща, когато не може да бъде установена комуникация със сървъра, хостващ сайта. В този момент не може да се каже, че нищо не може да се направи, освен да се изчака корекцията на сайта от страна на властите на сайта.

Ако някога сте видяли или вие виждате сайта с подобни грешки моля незабавно оставете съобщение в коментарите ще се опитаме по най-късен етап да разрешим даден проблем.

Подобни публикации

  1. Instagram премахва функцията близки приятели
  2. Регистрация на Карта Лукойл Клуб
  3. Instagram обявява стъпка за комисионна за App Store
  4. Копаенето на Ethereum вече е възможно с Norton 360
  5. Май теленор

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.