Очила за смесена реалност на Apple са прибързани, според служителиapple ochila za realnost

Очила за смесена реалност на Apple са прибързани, според служители

Бивши служители коментираха слушалките със смесена реалност, които Apple се очаква да представят скоро. Ето подробностите! Светът на технологиите затаява дъх за слушалките за смесена реалност на Apple. Продуктът, който се очаква да бъде представен през следващите месеци , се очаква да дойде с революционни функции в областта на VR/AR , благодарение на името на марката Apple. Но според някои служители Apple е избързала със слушалките за смесена реалност.

Инженерите, работещи по проекта, съобщиха, че много детайли са били пропуснати, за да се повиши датата на въвеждане на слушалките със смесена реалност, които се очаква да бъдат представени по време на конференцията за разработчици на Apple, която ще се проведе през юни.

Apple иска да достигне 1 милион продажби

Продуктите на Apple имат голям мащаб, вариращ от нормален потребител до професионален потребител. На пазара има подходящ продукт и модел на Apple за почти всеки. Въпреки това, според обвиненията , слушалките за смесена реалност на Apple няма да се харесат на всички, както другите продукти на компанията.

Заглавието със смесена реалност, което беше критикувано от екипа на проекта за неадекватно поради структурата си, проектирана специално за професионалната бизнес сфера , ще донесе различни иновации като оригиналното кино изживяване. Всъщност се твърди, че Apple работи с Джон Фавро, когото познаваме от поредицата The Mandalorian, за производството на това съдържание.

От друга страна, бивши служители на Apple, които говориха с The New York Times, които не пожелаха да бъдат назовани, твърдят, че заглавието със смесена реалност е избързано , за да стигне до летните месеци. Всъщност някои служители, за които се твърди, че продуктът не е достатъчно лесен за използване, дори решиха да напуснат екипа.

Въпреки всички тези проблеми, слушалките за смесена реалност, които се очаква да бъдат представени под името Apple Reality Pro, се очаква да бъдат представени през юни и да бъдат пуснати в продажба през 2023 г. Що се отнася до цената на слушалките за смесена реалност на Apple, се говори за прекомерна цена от $ 3000. Apple иска да достигне 1 милион продажби на продукти в рамките на една година след представянето на заглавието.
Dynamic Island на iPhone 15 ще има допълнителен сензор

Подобни публикации

  1. Достатъчно ли е 8 GB RAM за Mac?
  2. Новото приложение за споделяне на снимки на TikTok Notes
  3. Характеристики на часовник Smart Band 9 на Xiaomi
  4. Microsoft представи своите компютри, поддържани от изкуствен интелект
  5. Apple Watch ще може да измерва кръвното налягане!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.