Ново ограничение за младите хора от Instagram: Ето я новата функция!instagram vreme za pochivka

Ново ограничение за младите хора от Instagram: Ето я новата функция!

Instagram обяви функцията за нощно предупреждение, за да ограничи времето, което младите хора прекарват в приложението. Ето подробностите! Социалната медийна платформа Instagram въведе нова функция, нощни сигнали, за да ограничи времето, което младите потребители прекарват в приложението.

Функцията изпраща предупреждение до тийнейджъри, които прекарват повече от 10 минути в Instagram късно през нощта, като ги насърчава да затворят приложението.

Приложението автоматично ще показва нощни сигнали след 22:00 часа вечерта. Известие: „Не е ли време за почивка?“ Ще започне със съобщение като „Става късно, може да обмислите затварянето на Instagram“.

Нощните сигнали ще изскачат, ако тийнейджърите гледат видеоклипове на Reels или изпращат съобщения късно през нощта. Тази функция ще бъде включена по подразбиране и по-младите потребители няма да имат опцията да изключат или да не виждат тези сигнали.instagram vreme za pochivka

Instagram се надява, че тази функция ще помогне на тийнейджърите да поддържат моделите си на сън и да ограничи времето, което прекарват в приложението. Друга функция, насочена към тийнейджъри, функцията „Take a Break“, предлага напомняния на цял екран, които напомнят на тийнейджърите да затворят Instagram на редовни интервали.

Microsoft Copilot е наличен за студенти и учители! Прочети!

Функцията „Безшумен режим“ позволява на младите хора да заглушават известията за определен период от време и да имат ограничена комуникация със своите приятели и последователи за определен период от време.

В платформите Instagram и Facebook определени видове съдържание (като публикации за самонараняване, графично насилие и хранителни разстройства) ще бъдат автоматично ограничени за по-млади потребители. Тези нови функции имат за цел да помогнат на младите хора да поддържат моделите си на сън и да се предпазят от вредно съдържание.

Подобни публикации

  1. Европейският съюз започна официално разследване за TikTok!
  2. YouTube продължава да се бори с TikTok
  3. Защо Илон Мъск ще изключи телефонния си номер?
  4. Най-добрата операционна система за 2023 – 2024 е Windows 10
  5. Произведени са мини роботи, по-малки от насекоми! Какво може да направи?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.