WhatsApp тества нова функция за актуализации на състоянието!aktualizatsia whatsapp

WhatsApp тества нова функция за актуализации на състоянието!

Актуализациите на състоянието, споделени в WhatsApp, вече могат автоматично да се споделят в Instagram. Всички подробности за синхронната функция са в нашите новини! WhatsApp си направи име с последните си иновации и разработки. WhatsApp , една от платформите, които използвам най-често в ежедневието , излезе на преден план с нова функция, за която пусна и тества бета версията.

Споделянията, публикувани като актуализации на състоянието, ще могат да се споделят синхронно във Facebook и Instagram Stories.whatsapp aktualizatia sastoyanie

Обща функция за хвърляне на истории идва във всички мета приложения

Благодарение на тази функция съвместното споделяне между WhatsApp, Instagram и Facebook приложенията на Meta ще бъде възможно наведнъж. Знаем, че историите, споделени в Instagram, автоматично се споделят във Facebook Stories.

Наскоро функцията за автоматично споделяне на актуализации на състоянието на WhatsApp във Facebook Stories започна да се тества. Сега същата функция е достъпна за Instagram в бета версия.

Актуализацията на WhatsApp beta 2.23.25.20 се коригира, така че актуализациите на състоянието да могат да се споделят в Instagram, различен от Facebook. Така потребителите ще могат да публикуват всеки статус, който споделят в WhatsApp, в Instagram по същия начин.

OpenAI отложи GPT Store до 2024 г

Функцията, която е във фаза на тестване, не само ще осигури лесна употреба за потребителите, но и ще спести време. Все още не е ясно кога функцията ще бъде достъпна за всички потребители. Ние обаче ще ви държим в течение, когато е наличен.

Подобни публикации

  1. Затваря ли се Gmail с милиони потребители?
  2. Европейският съюз започна официално разследване за TikTok!
  3. YouTube продължава да се бори с TikTok
  4. Защо Илон Мъск ще изключи телефонния си номер?
  5. Най-добрата операционна система за 2023 – 2024 е Windows 10

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.