WhatsApp тества нова функция за актуализации на състоянието!aktualizatsia whatsapp

WhatsApp тества нова функция за актуализации на състоянието!

Актуализациите на състоянието, споделени в WhatsApp, вече могат автоматично да се споделят в Instagram. Всички подробности за синхронната функция са в нашите новини! WhatsApp си направи име с последните си иновации и разработки. WhatsApp , една от платформите, които използвам най-често в ежедневието , излезе на преден план с нова функция, за която пусна и тества бета версията.

Споделянията, публикувани като актуализации на състоянието, ще могат да се споделят синхронно във Facebook и Instagram Stories.whatsapp aktualizatia sastoyanie

Обща функция за хвърляне на истории идва във всички мета приложения

Благодарение на тази функция съвместното споделяне между WhatsApp, Instagram и Facebook приложенията на Meta ще бъде възможно наведнъж. Знаем, че историите, споделени в Instagram, автоматично се споделят във Facebook Stories.

Наскоро функцията за автоматично споделяне на актуализации на състоянието на WhatsApp във Facebook Stories започна да се тества. Сега същата функция е достъпна за Instagram в бета версия.

Актуализацията на WhatsApp beta 2.23.25.20 се коригира, така че актуализациите на състоянието да могат да се споделят в Instagram, различен от Facebook. Така потребителите ще могат да публикуват всеки статус, който споделят в WhatsApp, в Instagram по същия начин.

OpenAI отложи GPT Store до 2024 г

Функцията, която е във фаза на тестване, не само ще осигури лесна употреба за потребителите, но и ще спести време. Все още не е ясно кога функцията ще бъде достъпна за всички потребители. Ние обаче ще ви държим в течение, когато е наличен.

Подобни публикации

  1. Очаквайте сгъваем телефон на Huawei
  2. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  3. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  4. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  5. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.