Опцията за изтриване на акаунт е задължителна в приложенията за iOS!samsung 576 mp lens

Apple обяви, че ще стане задължително да се добави опцията за изтриване на акаунт в приложенията за iOS. Това ще стане изискване за разработчиците от определена дата.

Apple предприе действия след липсата на опция за изтриване на акаунт в някои приложения за iOS и искания и жалби на потребители в тази насока, като даде време на разработчиците на приложения за iOS да добавят раздел за изтриване на акаунт към своите приложения.

Според информацията, споделена от технологичния гигант, тези, които са обект на новото изискване, не се ограничават само до разработчиците на приложения за iOS. Разработчиците на приложения, които позволяват създаването на акаунти в приложения за iPadOS и MacOS, също трябва да добавят нов раздел, за да могат потребителите да изтриват акаунти.

Прочети Още: Дали радиацията в смартфоните причинява рак?

Кога опцията за изтриване на акаунт ще стане необходима в приложенията за iOS?

Интернет потребители iOS и MacOS ipados приложение, което позволява на разработчиците да създават акаунти на 31 януари  , добавяйки нова глава към историята и позволявайки на този раздел да изтрие акаунта, който е създал нуждите на потребителя. Apple подчерта, че към 31 януари всички приложения, които могат да създадат акаунт, трябва да добавят въпросната опция.

Компанията обяви това изискване, което е много актуално за разработчиците на приложения за iOS, на конференцията на Apple Global Developer през юни, едновременно с други промени в директивата на App Store, които направи като част от усилията си да даде на потребителите на Apple по -голям контрол над техните данни.

Като се има предвид, че много приложения изискват създаване на акаунт, ясно е колко полезно би било това изискване. Новото изискване на Apple към разработчиците може да позволи на потребителите да се отърват от акаунтите, които никога няма да използват, и да прекратят всички връзки с въпросното приложение.

Технологичният гигант наскоро направи още една стъпка в допълнение към всички тези стъпки, за да покаже, че се грижи за своите потребители, и стартира отново бутона „Подаване на сигнал за проблем“ . Функцията беше представена на потребителите като част от актуализацията на iOS 15.

Въпреки че въпросният бутон понастоящем е наличен в Австралия, Канада, Нова Зеландия и САЩ, компанията планира да направи бутона „Подаване на сигнал за проблем“ достъпен в повече страни през следващите дни.

И така, какво мислите за стъпките, които Apple предприема напоследък? Смятате ли, че задължението за изтриване на акаунти в iOS приложения ще осигури достатъчно удобство за потребителите на Apple? Не забравяйте да споделите вашите виждания с нас и нашите читатели в секцията за коментари по -долу.

Подобни публикации

  1. Какво е Powerbank? Какво прави?
  2. Mcdodo представя нов аксесоар за зареждане в Cyberpunk дизайн
  3. Увеличаващ се брой компании срещу Apple
  4. iPhone 15 Pro пристига с по-тънък и извит екран
  5. Водоустойчив ли е iPhone 14?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.