Представен Oppo Enco Free2: Характеристики и цена!Обявени са функциите и цената на Oppo Enco Free2. Ето любопитните подробности за модела безжични слушалки Enco Free2, предлаган за продажба в България!

Базираният в Китай технологичен гигант Oppo представи нов модел безжични слушалки, наречен Enco Free2. И така, какви са характеристиките и цената на Oppo Enco Free2 ? Всички подробности за новия модел слушалки на компанията Oppo са в нашите новини.

Обявени функции и цена на Oppo Enco Free2

 • Батерия: 41 mAh (слушалки) / 480 mAh (калъф за зареждане)
 • Порт за зареждане: USB Type-C, време за презареждане 1,5 часа (слушалки + калъф за зареждане)
 • Устойчивост на прах и вода: IP54 устойчивост на прах и вода (за слушалки)
 • Тегло: 47,6 грама
 • Шумопотискане: 42 dB дълбоко персонализирано активно шумопотискане
 • Bluetooth: 5.2
 • Цена: Препоръчителна продажна цена 172 ЛВ с ДДС

Прочети Още: Опцията за изтриване на акаунт е задължителна в приложенията за iOS!

Oppo представи модела безжични слушалки Enco Free2, вторият продукт от сътрудничеството си с базираната в Дания Hi-Fi компания Dynaudio. Новият модел безжични слушалки има персонализирана поддръжка за активно шумопотискане (ANC).

Enco Free2, който включва триядрен ANC чип, има обхват на шумопотискане до 42 dB. Ако тази функция е активирана, OPPO Enco Free2 оптимизира кривата на звука и алгоритъма, който ще използва за премахване на шума според структурата на ушния канал на потребителя.

Новият модел слушалки, наречен OPPO Enco Free2, използва тройно шумопотискане на микрофона за разговори и специален алгоритъм за намаляване на шума от вятъра. Твърди се, че по този начин слушалките гарантират, че звукът е изключително чист, дори при силен вятър.oppo enco free2

Персонализираната функция ANC не е единствената ориентирана към потребителя функция, предлагана от модела безжични слушалки Oppo Enco Free2. Слушалките разполагат и с персонализирано звуково усилване, което предлага персонализирано удоволствие от звука. Enco Free2 поддържа Bluetooth 5.2 технология за двойно предаване с ниска латентност.

Слушалките включват и режим на прозрачност. По този начин потребителите ще могат бързо и практически да преминат към режим на прозрачност, за да чуят звуците в околната среда. Той предлага до 30 часа работа с калъфа за зареждане на модела безжични слушалки.

Слушалките предлагат до 4 часа слушане на музика с активна функция за премахване на шума и 6,5 часа слушане на музика, когато шумопотискането е изключено. OPPO Enco Free2 също има сертификат за защита от прах и вода IP54.

Препоръчителната продажна цена на Enco Free2, която се предлага с две различни цветови опции, черно и бяло, е обявена като 900 ЛВ с ДДС.

Подобни публикации

 1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
 2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
 3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
 4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
 5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.