Представен Oppo Enco Free2: Характеристики и цена!

Обявени са функциите и цената на Oppo Enco Free2. Ето любопитните подробности за модела безжични слушалки Enco Free2, предлаган за продажба в България!

Базираният в Китай технологичен гигант Oppo представи нов модел безжични слушалки, наречен Enco Free2. И така, какви са характеристиките и цената на Oppo Enco Free2 ? Всички подробности за новия модел слушалки на компанията Oppo са в нашите новини.

Обявени функции и цена на Oppo Enco Free2

 • Батерия: 41 mAh (слушалки) / 480 mAh (калъф за зареждане)
 • Порт за зареждане: USB Type-C, време за презареждане 1,5 часа (слушалки + калъф за зареждане)
 • Устойчивост на прах и вода: IP54 устойчивост на прах и вода (за слушалки)
 • Тегло: 47,6 грама
 • Шумопотискане: 42 dB дълбоко персонализирано активно шумопотискане
 • Bluetooth: 5.2
 • Цена: Препоръчителна продажна цена 172 ЛВ с ДДС

Прочети Още: Опцията за изтриване на акаунт е задължителна в приложенията за iOS!

Oppo представи модела безжични слушалки Enco Free2, вторият продукт от сътрудничеството си с базираната в Дания Hi-Fi компания Dynaudio. Новият модел безжични слушалки има персонализирана поддръжка за активно шумопотискане (ANC).

Enco Free2, който включва триядрен ANC чип, има обхват на шумопотискане до 42 dB. Ако тази функция е активирана, OPPO Enco Free2 оптимизира кривата на звука и алгоритъма, който ще използва за премахване на шума според структурата на ушния канал на потребителя.

Новият модел слушалки, наречен OPPO Enco Free2, използва тройно шумопотискане на микрофона за разговори и специален алгоритъм за намаляване на шума от вятъра. Твърди се, че по този начин слушалките гарантират, че звукът е изключително чист, дори при силен вятър.oppo enco free2

Персонализираната функция ANC не е единствената ориентирана към потребителя функция, предлагана от модела безжични слушалки Oppo Enco Free2. Слушалките разполагат и с персонализирано звуково усилване, което предлага персонализирано удоволствие от звука. Enco Free2 поддържа Bluetooth 5.2 технология за двойно предаване с ниска латентност.

Слушалките включват и режим на прозрачност. По този начин потребителите ще могат бързо и практически да преминат към режим на прозрачност, за да чуят звуците в околната среда. Той предлага до 30 часа работа с калъфа за зареждане на модела безжични слушалки.

Слушалките предлагат до 4 часа слушане на музика с активна функция за премахване на шума и 6,5 часа слушане на музика, когато шумопотискането е изключено. OPPO Enco Free2 също има сертификат за защита от прах и вода IP54.

Препоръчителната продажна цена на Enco Free2, която се предлага с две различни цветови опции, черно и бяло, е обявена като 900 ЛВ с ДДС.

Подобни публикации

 1. Ефективност на батерията на iPhone с инсталиран iOS 16
 2. Мета работи върху изкуствен интелект, който може да разчита мозъчни вълни
 3. Audi разкрива нов електрически автомобил Activesphere
 4. AMD обявява датата на представяне на процесорите от серия Ryzen 7000
 5. Представена е пилотна технология Xiaomi за автономно шофиране

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.