Любопитни ли сте за първия разработен телефон с Android?parvi android telefon

Съоснователят на Android Рич Майнер сподели изображенията на първия телефон с Android, който са разработили. Ето подробностите!

HTC Dream , известен още като T-Mobile G1 , беше първият комерсиално пуснат телефон с Android. Устройството пристигна една година след първия iPhone , но очевидно пет месеца преди пускането на пазара на Apple, изображенията на това какъв може да бъде първият телефон с Android бяха готови.

Разгледай Още: 8 основни операции, които всеки собственик на компютър трябва да знае

Съоснователят на Android Рич Майнер отиде в Twitter , за да разкрие подробности по въпроса и също така сподели моментна снимка на това как може да изглежда първият телефон с Android.parvi android telefon 2000

Как изглеждаше първият телефон с Android?

Изображението, споделено от Rich Miner, показва, че черно-неоновото устройство прилича на HTC Dream с плаващата си клавиатура и физически бутони. Ясно е обаче, че непубликуваното устройство със сигурност щеше да вдигне повече шум от безшумния финален дизайн на HTC Dream, ако беше пуснат, и щеше да си направи име в дневния ред. Клавиатурата е в изцяло неонов дизайн, което може да хване голяма тенденция.

Дизайнът включваше ключове за имейл като цяло и много повече ключове като цяло, включително знака „@“ . В долната част на телефона бяха клавишите за отговор, отказ, дом и връщане. За разлика от тях, HTC Dream беше пуснат с общо пет клавиша.

Rich Miner казва, че са работили върху два телефона по това време, „Sooner“ и „Dream“, устройство, подобно на Blackberry. След пускането на iPhone, компанията изостави Sooner и се фокусира върху разработването на Dream.

Подобни публикации

  1. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  2. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  3. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  4. Характеристики на Honor 200
  5. Неизвестна функция на Android

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.