Любопитни ли сте за първия разработен телефон с Android?

parvi android telefon

Съоснователят на Android Рич Майнер сподели изображенията на първия телефон с Android, който са разработили. Ето подробностите!

HTC Dream , известен още като T-Mobile G1 , беше първият комерсиално пуснат телефон с Android. Устройството пристигна една година след първия iPhone , но очевидно пет месеца преди пускането на пазара на Apple, изображенията на това какъв може да бъде първият телефон с Android бяха готови.

Разгледай Още: 8 основни операции, които всеки собственик на компютър трябва да знае

Съоснователят на Android Рич Майнер отиде в Twitter , за да разкрие подробности по въпроса и също така сподели моментна снимка на това как може да изглежда първият телефон с Android.parvi android telefon 2000

Как изглеждаше първият телефон с Android?

Изображението, споделено от Rich Miner, показва, че черно-неоновото устройство прилича на HTC Dream с плаващата си клавиатура и физически бутони. Ясно е обаче, че непубликуваното устройство със сигурност щеше да вдигне повече шум от безшумния финален дизайн на HTC Dream, ако беше пуснат, и щеше да си направи име в дневния ред. Клавиатурата е в изцяло неонов дизайн, което може да хване голяма тенденция.

Дизайнът включваше ключове за имейл като цяло и много повече ключове като цяло, включително знака „@“ . В долната част на телефона бяха клавишите за отговор, отказ, дом и връщане. За разлика от тях, HTC Dream беше пуснат с общо пет клавиша.

Rich Miner казва, че са работили върху два телефона по това време, „Sooner“ и „Dream“, устройство, подобно на Blackberry. След пускането на iPhone, компанията изостави Sooner и се фокусира върху разработването на Dream.

Подобни публикации

  1. iPhone 15 може да няма очакваната промяна в дизайна
  2. Характеристиките на камерата на Xiaomi 13 Ultra
  3. Motorola Edge 30 Fusion на шокираща цена
  4. Характеристики и дизайн Huawei Nova 10 SE?
  5. Обявена дата на издаване на серията Xiaomi 13 и MIUI 14

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.