PlayStation 5 Vertical Внимание: Открит е фатален бъг!playstation 5 vertical problem bag

Ако използвате PlayStation 5 Vertical Внимание: Открит е фатален бъг!

Беше открит важен дефект в дизайна, който ще загрижи тези, които използват PlayStation 5 вертикално. Ето подробностите!

Конзолата PlayStation 5 е известна с това, че може да бъде поставена във вертикална или хоризонтална позиция, в зависимост от предпочитанията на потребителя и нуждите от пространство. За съжаление, според някои експерти по ремонт на хардуер, вертикалната позиция изглежда е причината за някои големи проблеми за много потребители в бъдеще.

Собственик на сервиз заявява, че използването на PlayStation 5 вертикално може трайно да повреди конзолата поради критичен дефект в дизайна. Проблемът е, че течният метал, използван за охлаждане на APU, понякога може да се разлее и да стане непостоянен, което се отразява на охлаждането.

Бен Монтана, собственик на частния сервиз ILoveMyConsole във Франция , се опитва да привлече вниманието към този проблем от месеци и казва, че това не са обикновени случаи. Той заяви, че рискът е висок за PS5, които стоят вертикално дълго време, и казва, че всички модели са засегнати от този риск. Това включва цифровата и стандартната версия на конзолата.

Използването на PlayStation 5 вертикално причинява големи проблеми

Няколко случая на този проблем показват, че „уплътнението“ между APU на PS5 и неговия радиатор понякога може да се движи или да се повреди. В такъв случай, ако вашият PS5 стои хоризонтално , течният метал ще остане плосък и ще запази повечето си термични свойства, за да помогне за охлаждането на PS5, но да кажем, че вашият PS5 е вертикален и има „нещо лошо“ в уплътнението. В този случай съществува риск разтопеният метал постепенно да падне надолу, да стане неправилен, да повлияе на охлаждащата му способност и да достигне до компоненти, които вероятно не би трябвало.

Трябва да се отбележи, че това е проблем, който няма да се случи на всеки, в зависимост от ситуацията и до голяма степен зависи от това дали уплътнението е повредено или не. Въпреки това, този проблем може да повреди трайно вашата PlayStation 5, така че най-добрата препоръка е да я използвате хоризонтално засега, докато Sony направи изявление относно този проблем. Видеото по-горе от потребителя на YouTuber TheCod3r демонстрира този проблем с дизайна и по-ясно обяснява причината зад дизайна на PlayStation 5.

И така, използвате ли вашата PlayStation 5 вертикално или хоризонтално? Можете да го споделите с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как да увеличите FPS на Roblox?
  2. Как да играете компютърни игри на iPhone или iPad?
  3. Как да промените паролата на Valorant?
  4. Как да решим проблема с пинга в Valorant?
  5. Как да си сменим ръката в CS GO?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.