Почистването на дома вече се превръща в забавление с LGПочистването на дома вече се превръща в забавление: LG представя новата си безжична прахосмукачка A9T Ultra!

LG представи новата си безжична прахосмукачка A9T Ultra с автоматично прахоулавяне и до 120 минути време за използване. Ето подробностите!

LG представи своята нова безжична вертикална прахосмукачка, наречена LG A9T Ultra. Новата прахосмукачка на компанията предлага до 120 минути употреба със своята функция за автоматично изпразване на праха, сменяема и едновременно зареждаема батерия.

LG A9T Ultra привлича вниманието с автоматичното изпразване на контейнера за прах. Потребителите ще видят, че кошчето за прах се изпразва, когато свържат прахосмукачката към докинг станцията. Тази функция позволява на потребителите да спестят време и да се отърват от проблемите с почистването на прах.

Новата прахосмукачка на компанията улавя финия прах със своя 3-степенен филтриращ механизъм, като поддържа системата чиста. Освен това функцията UVC LED помага да се поддържат домовете по-чисти, като предотвратява развитието на бактерии.

Перфектно почистване с 5-степенна система за филтриране

lg pochistvaneLG A9T Ultra, който може да изпълнява функции за съхранение, зареждане и разреждане едновременно със своя стилен дизайн, предлага работна производителност до 120 минути с двойния си пакет батерии, като същевременно позволява 2 батерии да се зареждат едновременно.

LG A9T Ultra, със своята висока мощност на засмукване , осигурява перфектно почистване със своята система за филтриране в 5 стъпки, която може да се управлява с едно докосване. Тъй като филтърът и циклонната система могат да се свалят и почистват, това осигурява допълнителен комфорт.

LG A9T Ultra, който улеснява почистването на прах и мръсотия върху твърди повърхности благодарение на своя въртящ се двоен мотор и автоматична система за подаване на вода, има тристепенен контрол на водата.

LG A9T Ultra се предлага в магазините на LG Brandshop и каналите за продажба на дребно на технологии. За повече информация относно продукта можете да посетите уебсайта на LG.

Подобни публикации

  1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
  2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.