Запазването на пароли в Safari вече е много по-безопасноsafari icloud

Запазването на пароли в Safari вече е много по-безопасно: iCloud Keychain!

Apple представи новата система за съхранение на пароли на конференцията WWDC, проведена вчера. Ето подробностите! Очилата Vision Pro и другият обновен хардуер бяха в центъра на годишната конференция на Apple WWDC вчера, но дълбоко в бъдещите софтуерни актуализации, компанията също така говори за няколко полезни настройки, предназначени да подобрят сигурността на своите платформи.

Нова функция за пароли и ключове за достъп в iCloud Keychain в уеб браузъра Safari, достъпна като част от macOS Sonoma, както и iOS 17 и iPadOS 17, сега ще улесни членовете на семейството да споделят акаунти.

Понастоящем потребителите трябваше да разчитат на пароли за AirDropping и да уведомяват притежателите на споделени акаунти за актуализирани идентификационни данни, но технологичният гигант въведе ново защитено пространство за съхранение на споделени пароли и ключове за пароли.

Как се интегрират Safari и iCloud Keychain?

Компанията каза в прессъобщение:

„Потребителите вече могат да създадат група, за да споделят набор от пароли. Всеки в групата може да добавя и редактира пароли и да ги актуализира, а споделянето се извършва чрез iCloud Keychain, така че е криптирано от край до край.“

Наред с актуализациите на Keychain, Safari също получи настройки, за да направи частното сърфиране по-сигурно и поддръжка за потребителски профили, за да помогне за разделянето на домашните сесии за сърфиране от работата и други категории, за да се увеличи продуктивността.

И така , какво мислите за новата функция на Safari ? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.