Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!whatsapp novi funktsii

Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!

Предстои нова актуализация, фокусирана върху каналите, една от най-използваните функции на WhatsApp от момента, в който е стартирана. WhatsApp продължава да предлага нови функции на потребителите всяка седмица и ново развитие в последната актуализация показва, че популярната функция за канали на WhatsApp ще направи споделянето на съдържание по-безпроблемно и ефективно.

С тази нова актуализация потребителите ще могат да препращат съобщения, снимки, видеоклипове и GIF файлове директно към своите канали, без да са необходими времеемки заобиколни решения, като например запазване и качване на съдържание отделно.

Споделянето в канали ще бъде много по-лесно

Според WABetaInfo , WhatsApp също работи върху по-нататъшното развитие на тази функция, за да позволи на потребителите да споделят съдържание от други приложения директно в своите канали.

Когато WhatsApp за първи път представи актуализацията на каналите, той обеща, че ще продължи да подобрява функцията за дълго време. Компанията спазва обещанието си, опростявайки процеса на споделяне на съдържание както от лични чатове, така и от външни приложения, което улеснява собствениците на канали да доставят навременни актуализации на своите последователи на канала с минимални усилия.

Въпреки че все още не е обявено кога тези нови функции, фокусирани върху каналите, ще бъдат налични, фактът, че те се тестват в бета версия, показва, че WhatsApp планира да ги направи публично достъпни много скоро. И така, какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)
  5. Добри новини за нови функции на Windows за стари компютри!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.