Представена е новата камера на Acer която снима 3Dacer 3d kamerа

Представена е новата камера на Acer: Правенето на 3D снимки и видеоклипове вече е по-лесно от всякога!

Acer представи новата си камера SpatialLabs Eyes Stereo Camera, с която можете да правите 3D снимки и видеоклипове. Acer представи новата си стереокамера SpatialLabs Eyes за тези, които искат да правят 3D снимки и видеоклипове, една от днешните нови тенденции .

С тази въведена камера потребителите не само ще могат да снимат 3D съдържание, но и да я използват, за да правят 3D предавания на живо в YouTube и други платформи и да правят 3D видео разговори в Teams, Zoom и Google Meet. Нещо повече, компанията описва камерата като „компактна“ и „джобна“ с размери 4 x 2,6 x 0,9 инча.

Какво предлага стереокамерата Acer SpatialLabs Eyes?

Потребителите ще могат да се възползват и от функцията за електронна стабилизация на изображението (EIS), както и от функциите за автоматично и сензорно фокусиране. По същия начин опитни фотографи ще могат да редактират снимките си, както желаят, в ръчен режим, който им позволява да регулират настройките на ISO, баланса на бялото и скоростта на затвора на фотоапарата.

Функцията за 3D стрийминг на живо на камерата ще бъде активирана с версия 3.0 на SpatialLabs Player на Acer, докато 3D видеоконференции с висока разделителна способност ще бъдат възможни с инструмента за видео разговори SpatialLabs на компанията.

Стереокамерата Acer SpatialLabs Eyes ще бъде налична в САЩ и Европа през третото тримесечие на 2024 г., започвайки съответно от $549 или €549. Засега не е ясно дали продуктът ще навлезе на българския пазар и каква ще е цената му, ако това стане.

какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  2. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  3. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  4. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!
  5. Забравете MacBook, iPhone и iPad! Бъдещето на Apple ще бъде това устройство

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.