Повече анимации и ефекти идват в Messages с iOS 18!ios 18 emoji efekt

Повече анимации и ефекти идват в Messages с iOS 18!

Apple се готви да изведе съобщенията на операционни системи iOS на изцяло ново ниво с iOS 18. Дългоочакваната операционна система iOS 18 на Apple се очаква да бъде една от най-големите софтуерни актуализации на iPhone досега. Нов доклад, публикуван днес, насочва вниманието към нови функции, които ще бъдат добавени към Messages, едно от най-популярните приложения на Apple.

Според множество източници, запознати с темата, Apple планира да добави нова функция за текстови ефекти към приложението Messages в iOS 18.

Какви ще бъдат новите анимации и текстови ефекти?

Въпреки че вече е възможно да изпращате iMessages с ефекти на цял екран като ефекти на балончета и конфети, текстовите ефекти ще ви позволят да анимирате всяка дума в съобщение поотделно.

Почти всяко друго приложение за iPhone от първа страна, което поддържа въвеждане на текст, ви позволява да манипулирате този текст до една дума или буква с контроли за обогатен текст като получер, курсив и подчертаване. Някои приложения също така позволяват организиране на съдържание, като водещи или номерирани списъци и заглавия с различни размери.

Добавянето на поддръжка на форматиран текст към Messages ще направи съобщенията една стъпка напред в iOS 18 и потребителите ще могат допълнително да персонализират своите съобщения с нови „текстови ефекти“.

Засега няма екранни снимки или други подробности за функцията, но очакваме да научим повече, когато наближим пускането на iOS 18. И така, какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  2. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  3. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4
  4. 1.5K екран и 16 GB RAM: Разкрити функции на OnePlus Ace 3 Pro
  5. Бюджетният Honor X6b е представен: Ето неговите характеристики

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.