Плановете на Apple за iOS 17plan apple ios 17

Разкрити са плановете на Apple за iOS 17

Появиха се плановете на Apple за iOS 17. Компанията очевидно не планира да предлага много иновации в сравнение с предишния iOS. Ето подробностите!

iOS 17, следващата голяма актуализация за iPhone , може да има по-малко значими нововъведения, отколкото Apple първоначално се надяваше, тъй като инженерите на Apple се фокусират повече върху предстоящите слушалки за смесена реалност.

Apple работи върху слушалките за смесена реалност и придружаващата ги операционна система xrOS от няколко години. Според Марк Гърман от Bloomberg , тъй като заглавието се очаква да стартира през 2023 г., инженерите на Apple се фокусират по-малко върху други операционни системи, включително предстоящите актуализации на iOS 17 и iPadOS 17.

Apple не планира големи промени в iOS 17

В последния бюлетин Power On Гурман отбелязва, че iOS 17 с вътрешно кодово име Dawn може да доведе до „по-малко големи промени от първоначално планираните“, тъй като Apple се фокусира повече върху xrOS за предстоящото си заглавие за смесена реалност. Гърман казва, че подобен подход се прилага за macOS 14 с кодово име Sunburst .

iOS 14, обявена през 2020 г., и iOS 16 , обявена миналия юни, бяха две големи актуализации, които донесоха преработени джаджи на началния екран на iPhone, нови функции в стандартни приложения като библиотека с приложения, карти и сафари, преработен заключен екран и много други . Заедно с iPadOS 17, macOS 14 и watchOS 10, iOS 17 ще бъде обявена по време на WWDC през юни.

И така, какви са вашите очаквания от iOS 17, който се очаква да има относително малко иновации в сравнение с предишния iOS? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?
  2. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  3. Asus Rog съюзник
  4. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  5. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.