Проблем в екраните на Apple Watch!apple watch problem s ekranite

Проблемите не свършват в Apple: Сега проблемът е открит на екраните на Apple Watch!

Собствениците на Apple Watch съобщават за трептене на екрана на часовника си от известно време. Ето подробностите за проблема! Някои собственици на Apple Watch изпитват проблем, при който екранът трепти, когато е активиран режим Always-On Display.

Добрата новина е, че Apple е признала и разследва проблема, според съдържанието на вътрешна сервизна бележка, споделена с оторизирани от Apple доставчици на услуги и видяна от MacRumors.

Бележката, която според съобщенията е изпратена във вторник, не уточнява кои модели Apple Watch изпитват проблема, но докладите показват, че наскоро пуснатите Apple Watch Series 9 и Apple Watch Ultra 2, които работят с watchOS 10 и по-късно, са най-засегнати.

Apple съобщава за оторизирани доставчици на услуги по проблема

MacRumors отбеляза, че се говори и за проблем, при който усложненията на циферблата на часовника временно станаха розови и този въпрос беше споменат и от някои собственици на Apple Watch.

Твърди се, че Apple е посочила на оторизираните доставчици на услуги, че не е необходимо да вземат засегнатите часовници за ремонт и вместо това трябва да кажат на клиентите да гарантират, че софтуерът на техния Apple Watch се актуализира.

Дотогава потребителите, страдащи от проблема, могат да отидат в Настройки на Apple Watch и да изключат Always-On Display в Display & Brightness.

Функцията Always-On Display затъмнява екрана, когато не се използва, и значително допринася за зареждането. Имали ли сте подобен проблем? Можете да споделите опита си с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.