Изкуственият интелект започна да работи като главен учител в училище!ai robot kato uchitel

Накрая се случи следното: изкуственият интелект започна да работи като главен учител в училище!

Изкуственият интелект започна да служи като главен учител в училище във Великобритания. И така, как преподава учителят, който е продукт на изкуствения интелект? Ето и подробностите! Изкуственият интелект вече е с нас в почти всеки аспект от живота ни. Тази технология, която се развива все повече и повече всеки ден, този път ще бъде преплетена с децата. Защото изкуственият интелект е започнал да служи като главен учител в училище в Англия.

Помага както на учениците, така и на учителите!

Учителката по роботи с изкуствен интелект на име Абигейл Бейли не просто има способността да преподава. Тя помага на учители и ученици в училището във Великобритания за £ 32,000 годишно. Абигейл Бейли, която работи в пансион за деца на възраст между 4 и 13 години, е обучена с огромни масиви от данни, които са й позволили да дава човешки отговори. Това всъщност ни показва, че работи подобно на ChatGPT, който е голям езиков модел.

По отношение на директора, който е разработен, за да осигури всеобхватни познания за машинното обучение и управлението на образованието, директорът на училището Том Роджърсън каза:

„Понякога е много успокояващо да имаш някой или нещо, което да ти помогне. Хубаво е да мислиш, че някой невероятно добре образован е там, за да ти помогне да решиш.“ Какво мислите за това? Можете да споделите вашите коментари с нас в раздела по-долу.

Подобни публикации

  1. YouTube Music заменя Google Podcasts
  2. Дали Microsoft излъга, когато представи Edge Copilot?
  3. Tiktok ще бъде ли забранен в Турция?
  4. Радикално решение от Twitch
  5. WhatsApp тества нова функция за актуализации на състоянието!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.