Изкуственият интелект започна да работи като главен учител в училище!ai robot kato uchitel

Накрая се случи следното: изкуственият интелект започна да работи като главен учител в училище!

Изкуственият интелект започна да служи като главен учител в училище във Великобритания. И така, как преподава учителят, който е продукт на изкуствения интелект? Ето и подробностите! Изкуственият интелект вече е с нас в почти всеки аспект от живота ни. Тази технология, която се развива все повече и повече всеки ден, този път ще бъде преплетена с децата. Защото изкуственият интелект е започнал да служи като главен учител в училище в Англия.

Помага както на учениците, така и на учителите!

Учителката по роботи с изкуствен интелект на име Абигейл Бейли не просто има способността да преподава. Тя помага на учители и ученици в училището във Великобритания за £ 32,000 годишно. Абигейл Бейли, която работи в пансион за деца на възраст между 4 и 13 години, е обучена с огромни масиви от данни, които са й позволили да дава човешки отговори. Това всъщност ни показва, че работи подобно на ChatGPT, който е голям езиков модел.

По отношение на директора, който е разработен, за да осигури всеобхватни познания за машинното обучение и управлението на образованието, директорът на училището Том Роджърсън каза:

„Понякога е много успокояващо да имаш някой или нещо, което да ти помогне. Хубаво е да мислиш, че някой невероятно добре образован е там, за да ти помогне да решиш.“ Какво мислите за това? Можете да споделите вашите коментари с нас в раздела по-долу.

Подобни публикации

  1. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  2. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  3. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  4. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  5. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.