Още реклами във видеоклипове в YouTube са на пътyoutube reklama

Още реклами във видеоклипове в YouTube са на път: Сега създателите могат да посочат!

YouTube въвежда редица нови рекламни възможности и контроли за създателите. Ето и подробностите! YouTube започна да пуска нови инструменти за създателите, за да показват конкретни продуктови реклами във видеоклиповете си точно когато ги искат.

Според съобщение в сряда, създателите на YouTube ще могат да маркират продуктите, които са маркирали във видеоклиповете си, така че опцията за пазаруване да се появи в подходящ момент, докато гледате. Въпреки че това може да е малко, то може да бъде взаимно изгодно както за рекламодателя, така и за създателя.

Как се прави канал в Youtube?

Създателите ще имат думата във времето на рекламите

В известен смисъл за зрителя е ценно, че и създателят, и спонсорът дават на създателя контрол върху това кога се появява опцията за пазаруване, защото за съжаление създателитене са имали никакъв контрол, когато аудиторията е била неудобна, но сега те ще могат да рекламират на точното място в точното време.

Освен това YouTube предлага няколко нови функции, чрез които създателите на съдържание да пазаруват. Създателите ще могат да виждат свързани продукти в своята видео библиотека в насипно състояние, което според YouTube може да ви „помогне да си осигурите приходи от по-старо съдържание, което все още получава висок трафик“. YouTube Studio също така ще покаже на създателите кои партньорски продукти генерират най-много приходи „започвайки през следващите седмици“. Какво мислите за тези нови функции? Можете да споделите мислите си с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.