Проблем с алармата на iPhoneproblem s alarmata na iphone

Проблемът с алармата на iPhone се появи отново: И така, какво е решението?

Проблемът с алармата, с който потребителите на iPhone са се сблъсквали няколко пъти преди, отново е на дневен ред. Въпреки че Apple приема проблема, какво трябва да се направи за временно решение? Много потребители на iPhone се оплакват в социалните медии, че ежедневните им аларми не се включват в планирания час и единственото решение на този досаден проблем изглежда е да деактивирате определена функция от менюто Настройки.

Всъщност това не е първият път, когато се сблъскваме с този проблем, причинен от iOS. Този проблем беше в дневния ред на потребителите поне още два пъти през изминалата година. Изглежда, че Apple не е успяла да поправи тази грешка, защото Apple отново се превърна в основната програма на потребителите.

По отношение на докладите за проблема, Apple отново признаха проблема с официално изявление и обещаха да работят по „поправка“. Въпреки че много хора смятаха, че аларменото приложение на техния iPhone е повредено, Apple заяви, че не е пуснало „очаквания звук“ в очакваното време и че проблемът е причинен от друга причина.

Как да разрешите проблема с алармата на iPhone, която не звъни?

Точно както при предишния проблем, потребителите, които се сблъскват с този проблем, се съветват да изключат функцията „Информация за внимание“ в подменюто „Идентификация на лицето и парола“ на приложението Настройки на своя iPhone.

Въпреки че това малко и временно решение изглежда доста просто и лесно за изпълнение, Apple трябва да намери по-всеобхватно и окончателно решение за проблемите с алармата на iPhone.

Срещали ли сте такъв проблем? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.