Apple представи новите слушалки Beats Solo BudsApple представи новите слушалки Beats Solo Buds: Животът на батерията се откроява!

Apple представи новите достъпни слушалки Beats Solo Buds, които се отличават с издръжливостта на батерията. Ето подробностите! Apple представи новите си слушалки Beats Solo Buds днес. Новите Beats Solo Buds се открояват с впечатляващия си 18-часов живот на батерията и безжичен дизайн.

Докато новите Beats Solo Buds нямат функции като активно шумопотискане, автоматично възпроизвеждане/пауза и режим на прозрачност, те предлагат впечатляващ набор от други функции.

Какво предлагат Beats Solo Buds?

С дизайн за поставяне в ушите, Beats Solo Buds се предлагат в четири размера накрайници за уши (XS, S, M и L) и предлагат „пасивна шумоизолация“. Има специален чип Beats вътре, който позволява сдвояване с едно докосване както на iOS, така и на Android. Има и интеграция с мрежата Find My на Apple и мрежата Find My Device на Google.novite slushalki apple beats solo buds

Всяка слушалка Beats Solo Buds има бутон „b“, който можете да използвате, за да управлявате музикални функции, да отговаряте на повиквания и да активирате Siri. Както при другите слушалки Beats и AirPods, функцията на клавиша ‘b’ може да се персонализира от приложението Настройки.

Съобщението за пресата, обявяващо новите Beats Solo Buds, е както следва:

„Всяка слушалка разполага с двуслойни преобразуватели, предназначени да минимизират микро-изкривяванията по честотната крива, осигурявайки висококачествен звук с безкомпромисна яснота и детайлност.

Предлагайки изключително качество на разговора, всяка слушалка е оборудвана със специално проектиран микрофон, захранван от усъвършенстван алгоритъм за заучаване на шума. Насладете се на по-дълъг обхват с по-малко прекъсвания благодарение на водещата в индустрията Bluetooth свързаност.

Най-впечатляващата характеристика на новите Beats Solo Buds е животът на батерията. Компанията казва, че можем да очакваме до 18 часа живот на батерията от слушалките. Новите Beats Solo Buds ще бъдат налични през юни за $79,99 в четири различни цветови опции, предимно в САЩ.

Какво мислите за Beats Solo Buds? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Новото поколение AirTag модел на Apple идва
  2. Huawei представи Performance Monster New MateBook X Pro!
  3. Pixel Вече е възможно да разберете часа с вибрация !
  4. Какво идва с visionOS 1.0.3?
  5. Преглед на Huawei MateBook D16 (2024)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.