WhatsApp функция, която ще изброява хора, които са били онлайн наскороwhatsapp online chat

Благодарение на новата функция, идваща в WhatsApp, може да искате да изпращате съобщения нон-стоп!

WhatsApp работи върху функция, която ще изброява хора, които са били онлайн наскоро. И така, как ще изглежда и ще се използва тази функция? Ето подробностите! WhatsApp тества функция, която има за цел да увеличи способността на потребителите да чатят и да общуват помежду си. Функцията, която се очаква да пристигне скоро, е нещо, което много хора ще харесат, докато някои може да кажат „каква беше нуждата от нея?“

Функцията, която ще дойде с предстоящата актуализация, ще улесни виждането кои хора са били онлайн наскоро. С функцията, която WaBetaInfo открива като „ наскоро онлайн “, хората ще бъдат изброени отделно.whatsapp online

Какво представлява функцията Soon Online?

Тази функция ще бъде достъпна точно под опциите „Нова група“, „Нов контакт“ и „Нова общност“, когато докоснете иконата плюс (+) горе вдясно, когато влизате в WhatsApp. Под „Наскоро онлайн“ ще се покажат последните активни контакти.

Благодарение на новата функция ще улесни потребителите да се свързват с хора, с които не са разговаряли отдавна. От друга страна, тази функция, която ще отвори пътя за нови разговори, скоро ще бъде достъпна както за потребителите на Android, така и за iOS.

Първият въпрос, който ми хрумна, беше дали хората, чийто последен преглед е бил затворен, ще бъдат включени в този раздел. Хората, чиято последна употреба или онлайн информация е деактивирана, няма да бъдат включени в този списък. Това подчертава значението на приложението за поверителността на потребителите.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.