Проблем с известията в Instagram и решениеne idva izvestie v instagram

Проблем с известията в Instagram и решение

Потребителите често срещат проблема с известията в Instagram. Ето подробностите за проблема с известието в Instagram, който не идва, и неговото решение! Проблемът с известието в Instagram не идва поради много причини. Фактът, че потребителят не получава известия в Instagram, го кара да не се възползва от приложението. Благодарение на известията в Instagram потребителите получават информация по много теми. Споделянията на последваните хора се показват като известие в харесванията с коментарите, направени за вашите публикации и истории. От време на време обаче потребителите може да не получават известия. Причините за тази ситуация са няколко. След като определите причината за проблема с отворено, но не идващо известие в Instagram , е необходимо да се справите с решението. И така, какъв е проблемът и решението с известията в Instagram?

Причини за липса на известие в Instagram

Проблемът с непристигащото известие в Instagram възниква поради няколко причини. Можем да изброим тези причини, както следва;

 • Проверете дали известията на телефона са включени. Уведомленията трябва да се отметнат в секцията „Настройки“,
 • Кликнете върху полето „Известия“,
 • На екрана, който се отваря, трябва да щракнете върху опцията „Instagram приложение“,
 • На последната стъпка натиснете текста „Покажи на заключен екран“.

Благодарение на стъпките по-горе ще научите за страната на интелигентните устройства на проблема с непристигащото известие в Instagram, който има много причини. Ако имате проблеми с получаването на гласови известия, както и писмени известия в Instagram, влезте в секцията „Настройки“. Можете да активирате функцията за звукови известия в секцията „Настройки“.

Проблем с известията в Instagram и 9 решения

Проблемът с непристигащото известие в Instagram не се дължи само на причина. Можем да изброим проблема с неполучаването на известия в Instagram и неговите решения, както следва:

Контролиране на известията за приложението Instagram

След като проверите известията на Instagram на смартфона, трябва да проверите и известията на приложението. Уведомленията в Instagram на устройства с Android и iPhone се управляват както следва;

 • Отворете приложението и щракнете върху иконата на профила в долния десен ъгъл на екрана,
 • Докоснете „Настройки“ от иконата на менюто в горния десен ъгъл на екрана,
 • Натиснете раздела „Известия“ от опциите, които ще се появят,
 • В този раздел настройките за уведомяване се персонализират според заявката на потребителя.

Ниска мощност – Управление на режимите „Не безпокойте“.

Известия в Instagram; Когато са включени режимите на ниска мощност и не безпокойте, той не пада върху екрана. Режимите с ниска мощност и „Не безпокойте“ са налични както на устройства с Android, така и на iPhone. Когато режимът „Не безпокойте“ е включен; Входящо съобщение към акаунта в Instagram, известията за входящи повиквания не падат. режим на ниска мощност; временно не препраща насочени известия.

Актуализация на операционната система на устройството

Уведомлението в Instagram е включено, но проблемът не идва може да е свързан с операционната система на устройството. Ако операционната система на смартфона не е актуална, Instagram няма да получава известия. След като операционната система на телефона се актуализира, потребителят започва да получава известия от Instagram. Също така трябва да проверите дали телефонът е свързан с интернет. Ако телефонът не е свързан към интернет, приложението няма да получава известия.

Подобни публикации

 1. Нова функция дойде в Play Store: Осигурява голямо удобство!
 2. Истински Windows 11 и Office 2021 Възможност на много ниска цена!
 3. Най-често срещаните проблеми със Slack и техните решения
 4. С Bing е възможно да обобщавате уеб страници с едно щракване!
 5. Функцията за заглушаване на нежелани обаждания идва в WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.