Windows 10 непрекъснато извършва проблемни стартиранияwindows 10 problem i reshenie kompyutara se restartirva

Windows 10 отива директно към проблеми с настройките за стартиране и решение

Ако вашата операционна система Windows 10 непрекъснато извършва проблемни стартирания, ние сме събрали няколко съвета за преодоляване на това. Проблемът с Windows 10, който отива директно към настройката за стартиране, понякога може да бъде досаден. Веднага след инсталирането на системата на компютри или по време на процеса на „рестартиране“ в рамките на определен период от време, операционната система се забива в настройките „Стартиране“.

Понякога това може да се случва през цялото време. Синият екран, който срещаме, е травма, която потръпва, както я виждаме преди. Този път обаче не сме изправени пред толкова ужасна ситуация като BSOD. Потребителите на Windows 7, 8.1 и 10 понякога могат да се сблъскат с тази ситуация. Може да е досадно като поведение на операционната система, което се наблюдава най-вече веднага след обновените системи. Въпреки това, разбира се, е възможно да се преодолее това.

Windows 10 отива директно при стартиране

Операционните системи Windows 10, 8, 7 и Vista имат опция „Repair Startup“. В Windows XP за съжаление нямахме тази възможност. Независимо от всичко, много хора все още използват XP, която е лидерът на операционните системи Windows от миналото до настоящето. Липсата на някои стартиращи файлове може да причини проблема, който споменахме. Опцията „Коригиране при стартиране“ може да поправи тези липсващи файлове. Така че можете да се отървете от този проблем.

Връщането към точката за възстановяване на системата в Windows 10 спестява потребителите от много проблеми. Всъщност тези точки, които трябва да се създават редовно, винаги са спасителен пояс. Ако сте започнали да изпитвате този проблем след инсталиране на драйвер или програма, System Restore може да бъде спасител за вас.

В Windows 10 и 8.1 е възможно да получите достъп до тази опция, без да влизате в системата. Може да е достатъчно да изберете F10 за други опции на синия екран, който се появява при стартиране на системата.

Извършването на разширена проверка и поправка на файлове може да бъде решение, тъй като по някакъв начин повреден файл на операционната система може да пречи на системата да се зареди правилно. За това може да е полезно да използвате командата Startup Repair в опцията Advanced Boot Settings.

Windows 10 Система не се появява Проблем и решение

  • Включете компютъра си.
  • В секцията за търсене; Въведете „Системна информация“.
  • Влезте в програмата, която се появява пред вас.
  • Ще сте прегледали системата.

За разлика от стъпките по-горе, можете да въведете „Система“ в секцията за търсене и да потърсите и разрешите проблема с това, че системата не се показва в раздела с настройки на Windows 10. Системата не изглежда проблем, всъщност идва с актуализации на Windows. Особено през последните години Windows често носи актуализации и някои функции може да изчезнат между тези актуализации. Ако имате Windows 10 система не показва проблем. Можете да опитате тези методи.

В това съдържание засегнахме проблемите на Windows 10. И така, какъв е най-често срещаният ви проблем с Windows 10? Не забравяйте да споделите мнението си с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Windows ще могат да пътуват във времето
  2. Shazam достигна функцията, която потребителите чакаха от години
  3. Проблем при VPN връзките спряха да работят в Microsoft Windows 11!
  4. Функция, която е налична в Google от години: достъпна за потребители на Microsoft!
  5. Приложения, които харчат най-много интернет

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.