Най-добрите безплатни програми за преобразуване на аудио формат за Windowsprogrami za konvertirane na audio

С най-добрите безплатни програми за конвертиране на аудио формат можете да отворите някои аудио формати, които не можете да отворите на вашия компютър.

С най-добрите безплатни програми за конвертиране на аудио формат можете да отворите някои аудио формати, които не можете да отворите на вашия компютър. Освен това няма да изпитате загуба на качество.

В този списък ще споделим с вас нашите препоръки за най-добрите безплатни програми за конвертиране на аудио формат, които можете да използвате в операционната система Windows.

При изготвянето на този списък беше обърнато внимание на това дали програмите поддържат различни разширения на файлове. Можете да изберете програма, която харесвате от програмите в списъка по-долу и да я изтеглите на компютъра си лесно.

Списък с програми за преобразуване на аудио формат

 • Format Factory
 • Any Video Converter
 • Freemake Video Converter
 • HandBrake
 • MediaHuman Audio Converter
 • XMedia Recode
 • Free Studio

Горните програми са най-добрите програми за конвертиране на аудио формат. Можете да намерите подробна информация за тези програми по-долу.

Прочети Още: Най-добрите безплатни програми видео резачки за Windows

1. Format Factory

Format Factory е безплатна програма, която може да се използва за конвертиране на всеки аудио, видео и графичен файлов формат в друг файлов формат. Единствената функция, която програмата предлага, не се ограничава до това.

С тези програми могат да се извършват операции по рязане, подрязване, разделяне, разделяне на видео и аудио файлове. Разширенията, поддържани от програмата, включват PDF, TXT, DOC, Excel, MP3, MOV, MKV, MMF, M4A, ICO, AVI, TIF, TGA.

2. Any Video Converter

Any Video Converter е безплатен конвертор на формати, който поддържа AVI, MP4, WMV, MKV, FLV, MPEG, 3GP, MP3, DVD и много други файлови формати. С тази програма, освен да конвертирате аудио формати, можете да извършвате операции с видеоклипове като изрязване, промяна на съотношението на екрана, промяна на качеството на звука.

3. Freemake Video Converter

Freemake Video Converter, който се предлага с удобен интерфейс, е безплатен конвертор на файлов формат, който поддържа AVI, MP4, 3GP, DVD, MP3 и много други. Програмата се предлага и с видео редактор. Можете да изрязвате нежелани части от видеоклипове, да обединявате видеоклипове и много други.

4. HandBrake

HandBrake е друг безплатен конвертор на аудио формат в нашия списък. С програмата е възможно да конвертирате видеоклипове във формат DVD в MPEG-4. Други изходни формати, поддържани от програмата, са Mp4, MKV, Theora, AAC, CoreAudio, MP3.

5. MediaHuman Audio Converter

MediaHuman Audio Converter е безплатна програма, която може да конвертира вашите аудио файлове в аудио формати като WMA, OGG, FLAC, ACC. Програмата е запазена особено проста за лесно управление на процеса на преобразуване.

6. XMedia Recode

XMedia Recode е безплатна поддръжка за конвертиране на 3GP, 3GPP, 3GPP2, AC3, AAC, AMR, AVI, FLAC, FLV, m1v, M4A, MMF, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, MP2, MP4 файлов формат е програмата.

7. Free Studio

Free Studio е програма, с която можете да конвертирате аудио и видео файлове. Освен това ви позволява да правите малки промени в аудио и видео файлове.

Подобни публикации

 1. Microsoft Windows 11 с изкуствен интелект
 2. Microsoft обявява: Bing Chat идва на настолен компютър
 3. Дистанционната поддръжка на AirDroid получава нови функции за сигурност
 4. Срина ли се Spotify? Ето Изявление от фирмата!
 5. Nearby Share, което улеснява споделянето на файлове между компютър и устройства с Android

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.