Най-добрите безплатни програми за преобразуване на аудио формат за Windowsprogrami za konvertirane na audio

С най-добрите безплатни програми за конвертиране на аудио формат можете да отворите някои аудио формати, които не можете да отворите на вашия компютър.

С най-добрите безплатни програми за конвертиране на аудио формат можете да отворите някои аудио формати, които не можете да отворите на вашия компютър. Освен това няма да изпитате загуба на качество.

В този списък ще споделим с вас нашите препоръки за най-добрите безплатни програми за конвертиране на аудио формат, които можете да използвате в операционната система Windows.

При изготвянето на този списък беше обърнато внимание на това дали програмите поддържат различни разширения на файлове. Можете да изберете програма, която харесвате от програмите в списъка по-долу и да я изтеглите на компютъра си лесно.

Списък с програми за преобразуване на аудио формат

 • Format Factory
 • Any Video Converter
 • Freemake Video Converter
 • HandBrake
 • MediaHuman Audio Converter
 • XMedia Recode
 • Free Studio

Горните програми са най-добрите програми за конвертиране на аудио формат. Можете да намерите подробна информация за тези програми по-долу.

Прочети Още: Най-добрите безплатни програми видео резачки за Windows

1. Format Factory

Format Factory е безплатна програма, която може да се използва за конвертиране на всеки аудио, видео и графичен файлов формат в друг файлов формат. Единствената функция, която програмата предлага, не се ограничава до това.

С тези програми могат да се извършват операции по рязане, подрязване, разделяне, разделяне на видео и аудио файлове. Разширенията, поддържани от програмата, включват PDF, TXT, DOC, Excel, MP3, MOV, MKV, MMF, M4A, ICO, AVI, TIF, TGA.

2. Any Video Converter

Any Video Converter е безплатен конвертор на формати, който поддържа AVI, MP4, WMV, MKV, FLV, MPEG, 3GP, MP3, DVD и много други файлови формати. С тази програма, освен да конвертирате аудио формати, можете да извършвате операции с видеоклипове като изрязване, промяна на съотношението на екрана, промяна на качеството на звука.

3. Freemake Video Converter

Freemake Video Converter, който се предлага с удобен интерфейс, е безплатен конвертор на файлов формат, който поддържа AVI, MP4, 3GP, DVD, MP3 и много други. Програмата се предлага и с видео редактор. Можете да изрязвате нежелани части от видеоклипове, да обединявате видеоклипове и много други.

4. HandBrake

HandBrake е друг безплатен конвертор на аудио формат в нашия списък. С програмата е възможно да конвертирате видеоклипове във формат DVD в MPEG-4. Други изходни формати, поддържани от програмата, са Mp4, MKV, Theora, AAC, CoreAudio, MP3.

5. MediaHuman Audio Converter

MediaHuman Audio Converter е безплатна програма, която може да конвертира вашите аудио файлове в аудио формати като WMA, OGG, FLAC, ACC. Програмата е запазена особено проста за лесно управление на процеса на преобразуване.

6. XMedia Recode

XMedia Recode е безплатна поддръжка за конвертиране на 3GP, 3GPP, 3GPP2, AC3, AAC, AMR, AVI, FLAC, FLV, m1v, M4A, MMF, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, MP2, MP4 файлов формат е програмата.

7. Free Studio

Free Studio е програма, с която можете да конвертирате аудио и видео файлове. Освен това ви позволява да правите малки промени в аудио и видео файлове.

Подобни публикации

 1. След първата инсталация на Windows 10 получава плащане за Office 365
 2. Windows 10 непрекъснато извършва проблемни стартирания
 3. Най-бързият сайт за търсене и изтегляне на GIF: GIPHY
 4. 5 полезни програми за увеличаване на звука на компютъра (Windows 10)
 5. Най-добрите приложения за редактиране на снимки с една цел

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.