Най-добрите безплатни офис програми за Windowsofis programi bezplatni

Искате ли да използвате най-добрите безплатни офис програми и всички инструменти, които офис софтуерът предлага на компютър с Windows, безплатно? Офис програмите, които трябва да бъдат намерени на всеки компютър, отговарят на нуждите на потребителите за редактиране на текст, рисуване и подготовка на презентации.

Искате ли да използвате най-добрите безплатни офис програми и всички инструменти, които офис софтуерът предлага на компютър с Windows, безплатно?

Офис програмите, които трябва да бъдат намерени на всеки компютър, отговарят на нуждите на потребителите за редактиране на текст, рисуване и подготовка на презентации. Най-добрите програми в това отношение обикновено са програмите, разработени от Microsoft.

За съжаление не е възможно да използвате офис софтуерния пакет на Microsoft без заплащане. Следователно, трябва да се обърнете към алтернативите на Microsoft 365, за да използвате безплатен офис софтуер.

Какво представляват безплатните офис програми за Windows?

 • PowerPoint Online
 • Excel Online
 • OpenOffice
 • LibreOffice
 • Word Online
 • WPS Office
 • Zoho Docs
 • Google Drive
 • Polaris Office

Най-добрите безплатни офис програми за Windows се състоят от програмите, изброени по-горе. Можете да намерите функциите и връзките за изтегляне на тези програми по-долу.

Прочети Още: Най-добрите безплатни програми за преобразуване на аудио формат за Windows

1. PowerPoint Online

PowerPoint Online е безплатната уеб версия на MS PowerPoint. Не е необходимо да правите нищо друго освен да влизате в Microsoft, за да използвате PowerPoint безплатно. С уеб версията на PowerPoint можете да подготвяте, редактирате и споделяте вашите презентации онлайн.

2. Excel Online

Excel Online е уеб версията на Microsoft Excel, част от софтуерния пакет Microsoft 365 (Microsoft Office). Подобно на PowerPoint Online, Excel Online е безплатен за използване. Като влезете в Microsoft, можете да създавате и редактирате електронни таблици и да управлявате работата си по-практично.

3. OpenOffice

OpenOffice е офис софтуерен пакет като Microsoft 365. Включва алтернативи на програми като Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Access. Може да се каже, че има много прост подход по отношение на дизайна.

4. LibreOffice

LibreOffice, подобно на OpenOffice, е безплатен офис софтуерен пакет с отворен код. Той е същият като OpenOffice по отношение на програмното разнообразие. Той предлага програми с най-близко качество до офис програмите на Microsoft по отношение на качеството.

5. Word Online

Това е безплатната версия на Microsoft Word. Използва се през браузъра. Съвместим е с Windows и MacOS. Той предлага почти всички функции, които Word може да предложи.

6. WPS Office

WPS Office предлага софтуер, съвместим с файловите формати на Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint DOC, XLS, PPT, които са силно подчертани в списъка с най-добрите безплатни офис програми за Windows PC.

7. Zoho Docs

Zoho Docs предоставя облачно редактиране на документи, точно като Google Drive. Благодарение на това безплатно приложение можете да получите достъп до вашите документи, стига да имате интернет връзка. Друга изключителна характеристика на Zoho Docs е, че позволява сътрудничество.

8. Google Drive

Google Drive е приложение, което ви позволява да архивирате вашите файлове и документи и ви помага да получите достъп до файла, който сте създали от едно устройство, от друго устройство.

9. Polaris Office

Polaris Office е офис софтуерен пакет, който поддържа Windows, macOS, iOS и Android. Предлагайки най-необходимите инструменти за създаване и редактиране на текстови документи, електронни таблици и презентации, офис софтуерният пакет също ви позволява да си сътрудничите безплатно.

Подобни публикации

 1. Потребителите на Windows ще могат да пътуват във времето
 2. Shazam достигна функцията, която потребителите чакаха от години
 3. Проблем при VPN връзките спряха да работят в Microsoft Windows 11!
 4. Функция, която е налична в Google от години: достъпна за потребители на Microsoft!
 5. Приложения, които харчат най-много интернет

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.