5 полезни програми за увеличаване на звука на компютъра (Windows 10)5 programi za slushane na muzika v windows

5 полезни програми за увеличаване на звука на компютъра (Windows 10)

Увеличаването на компютърния звук никога не е било толкова лесно с най-добрите компютърни усилватели на звука. Ето програмите, които можете да използвате, за да получите по-добър звук!

Как да увеличите звука на компютъра, коя е най- добрата програма за усилване на звука?

Отговорите на въпроси, свързани с увеличаването на компютърния звук, са особено любопитни за геймърите, тези, които обичат да слушат музика и тези, които имат затруднения със слуха, докато възпроизвеждат видео или аудио.

Без значение за каква цел обикновено използвате компютъра си, ако имате оплаквания относно звука, определено трябва да използвате програмите, които препоръчваме, за да увеличите звука на компютъра. Можете да разберете кои програми трябва да използвате, за да увеличите звука над максимума от списъка по-долу.

Разгледай Още: Начини за стартиране на всяка програма като администратор в Windows

Програми за усилване на звука на компютъра

  • Fidelizer
  • FxSound
  • SOUND FORGE Audio Cleaning Lab 2
  • Bongiovi DPS
  • Boom 3D

Няма много програми за подобряване на звука, разработени специално за операционната система Windows 10. Следователно намирането на програма за увеличаване на звука на компютъра може да изглежда невъзможно. За да ви помогнем с този проблем, ние сме съставили списък с 5-те най-добри програми за усилване на звука за компютър.

Можете да намерите подробна информация за тези програми по-долу.

1. Fidelizer
Съвместим със Spotify, YouTube и всички други приложения, налични на пазара, Fidelizer се смята за една от най-добрите програми, които могат да се използват от потребителите на Windows 10 за подобряване на звука, за да изведе компютрите с операционни системи Windows 10 на следващото ниво по отношение на звука .

Програмата, която има седем различни звукови опции за избор, има две версии, Fidelizer Plus и Fidelizer Pro. Fidelizer Plus има цена от $ 39,95, докато Fidelizer Pro има цена от $ 69,95.

2. FxSound
FX Sound е друга програма, която се справя доста добре с подобряването на лошото качество на звука. Пробната версия на изключително полезната програма, която получи много положителни отзиви от потребителите въпреки своята простота, може да бъде изтеглена безплатно от уебсайта, а ако сте доволни от програмата, можете да преминете към платената версия след края на пробната версия.

3. SOUND FORGE Audio Cleaning Lab 2
SOUND FORGE Audio Cleaning Lab 2 е отличен инструмент, който отговаря на необходимостта от подобряване на качеството на звука. Програмата, както можете да се досетите от името й, се фокусира върху елиминирането на елементите, които влияят негативно на качеството на звука и представянето на чист звуков поток.

Програмата може да предложи на потребителите ефективни решения с едно кликване. Хората, които ще използват програмата, която има интуитивен потребителски интерфейс, могат да извършват необходимите операции без усилие.

4. Bongiovi DPS
Bongiovi DPS е друга програма, която може да се използва от хора с компютър с Windows 10 за подобряване на качеството на звука.

Bongiovi DPS непрекъснато регулира входящия звук в съответствие с капацитета на вашата система и ви осигурява красиво качество на звука. Програмата поддържа звуците, които са важни за слушателите, на постоянно ниво, което прави звука много по-чуваем.

5. Boom 3D
Разработена от Global Delight, Boom 3D е програма за подобряване на звука, която може да се използва от всеки с компютър с операционна система Windows 10. Потребителите на Boom 3D, която предлага 30-дневна безплатна пробна версия, казват, че Boom 3D е една от най-добрите програми за подобряване на звука, които потребителите на Windows могат да инсталират на компютрите си.

Първата версия на програмата е разработена за Mac и iOS и се използва от повече от 40 милиона потребители по целия свят. Потребителският интерфейс на програмата е поддържан толкова прост, че е възможно да се каже, че е по-лесен за използване от старите версии на Winamp.

Стигнахме до края на нашия списък с програми за усилване на звука за компютър. Ако има програма за подобряване на звука на компютъра, която не е в списъка, но използвате, можете да я посочите в секцията за коментари.

Подобни публикации

  1. Приложения, които харчат най-много интернет
  2. Оптимални програми за сваляне на видео без загуба на качество
  3. Microsoft Photos се актуализира: Предстои промяна на фона и изтриване на лого!
  4. Нов инструмент за изкуствен интелект от Adobe!
  5. Подготовка на CV с изкуствен интелект

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.