Защо не се актуализира моят WhatsApp?whatsapp, klavishni, kombinacii

WhatsApp не се актуализира, какво е решението?

WhatsApp не се актуализира, какви са решенията? За потребителите, които са любопитни за отговора на този въпрос, сме изброили методи, които могат да помогнат за отстраняването на проблема.

WhatsApp не се актуализира , ние сме подготвили ръководство за хора, които са любопитни за отговора на въпроса какви са методите за решение. Ръководството, което подготвихме, съдържа методи, които могат да помогнат за отстраняването на досадния проблем, който понякога може да възникне в популярното приложение за незабавни съобщения.

WhatsApp, който постигна голям успех, поддържайки популярността си от години, се използва от милиони хора по целия свят. Проблемите, които понякога възникват в услугата, която ви позволява да общувате с хората по много практичен начин, влияят негативно на потребителското изживяване.

Проблемът с актуализацията на WhatsApp също е един от факторите, които влияят негативно на изживяването в приложението за незабавни съобщения. И така, какви методи трябва да се приложат, за да се реши проблемът, пред който са изправени някои потребители?

WhatsApp не се актуализира, какви са решенията?

 • Проверете интернет връзката.
 • Изключете и включете телефона.
 • Изчистете кеша на Play Store.
 • Проверете наличното пространство.
 • Проверете разрешенията на приложението.
 • Активирайте фоновите данни.
 • Изтрийте и инсталирайте отново WhatsApp.

По-горе са различни методи, които могат да се приложат за проблема с актуализацията на WhatsApp. Можете да разберете как да приложите тези методи по-долу. Освен това, ако искате да промените тапета в приложението, можете да разгледате статията, в която отговорихме на въпроса как да промените тапета на WhatsApp.

Разгледай Още: Разкрит дизайн на настолен компютър на Xiaomi

Проверете интернет връзката
Лошата интернет връзка може да е причина за проблема с актуализацията, който срещате с приложението за незабавни съобщения, инсталирано на вашия смартфон. Проверете дали проблемът е причинен от това. Ако има проблем с вашия интернет, има различни методи, които можете да използвате.

Първо изключете Wi-Fi на вашето мобилно устройство и след това го включете отново. Проверете дали проблемът е отстранен. Ако проблемът продължава, изключете модема. Изключете модема и извадете кабелите. След като изчакате около 10 секунди, включете щепсела и кабелите и след това включете модема. Ако все още има проблем с интернет, можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти на доставчика на интернет услуги.

Изключете и включете телефона

Рестартирането може да помогне за отстраняването на някои проблеми. Ако няма проблем с интернет връзката, можете да опитате да изключите и включите устройството си. След като извършите тази процедура, проверете дали проблемът е отстранен.

Изчистете кеша на Play Store

 • Въведете настройките.
 • Отворете раздела Приложения.
 • Изберете Play Store.
 • Натиснете бутона за съхранение.
 • Изберете опцията „Изтриване на кеша“.

Ако методът за рестартиране на телефона също не работи, можете да опитате да изчистите кеша на магазина за приложения, наречен Play Store. За да направите това, първо влезте в страницата с настройки на смартфона и след това прегледайте раздела Приложения.

Натиснете бутона Съхранение в секцията Приложения. Накрая изберете опцията „Изтриване на кеша“. Ако следвате тази стъпка, процесът ще приключи за кратко време.

Проверете наличното пространство
Ако паметта на вашия смартфон няма достатъчно свободно място, може да изпитате проблеми с операции като инсталиране и актуализиране на приложения. Следователно източникът на споменатия проблем може да е, че няма достатъчно свободно пространство.

Посетете секцията Съхранение на страницата Настройки. На страницата, която се отваря, можете да видите колко свободно място има на устройството. Ако няма достатъчно свободно място, можете да влезете в категорията Приложения и да изтриете игрите, които не сте играли, и приложенията, които не използвате.

Проверете разрешенията на приложението

 • Отворете настройките.
 • Влезте в категорията Приложения.
 • Изберете WhatsApp.
 • Влезте в секцията „Разрешения“.
 • Дайте необходимите разрешения.

Проблемът с актуализацията на WhatsApp може да е причинен от това, че не са предоставени необходимите разрешения. За да проверите това, първо прегледайте страницата с настройки на вашия смартфон. Влезте в категорията Приложения на страницата, която се отваря, и след това докоснете WhatsApp.

Отворете секцията „Разрешения“ и след това дайте необходимите разрешения. Опитайте да актуализирате приложението за незабавни съобщения, след като изпълните тези стъпки. Ако все още не се актуализира, можете да опитате следващия метод.

Активиране на фонови данни

 • Влезте в страницата с настройки.
 • Отворете раздела Приложения.
 • Изберете WhatsApp.
 • Влезте в секцията „Използване на данни“.
 • Активирайте опцията „Фонови данни“.

Ако приложението за съобщения, инсталирано на вашето мобилно устройство, не е актуализирано, има друг метод, който можете да приложите. Влезте в секцията Приложения на страницата Настройки. След това изберете WhatsApp. Накрая влезте в секцията „Използване на данни“ и след това активирайте опцията „Фонови данни“.

Изтрийте и инсталирайте отново WhatsApp
Ако нито един от горните методи не работи, можете да опитате да изтриете и преинсталирате WhatsApp като последна мярка. След като завършите процеса, проверете дали проблемът е отстранен.

В тази статия WhatsApp не се актуализира, ние отговорихме на въпроса какви са решенията. Ако сте решили проблема с различен метод, можете да го споделите в секцията за коментари. Ако искате да използвате приложение, подобно на популярната услуга за незабавни съобщения, можете да прегледате списъка с приложения за съобщения, които могат да се използват вместо WhatsApp.

Подобни публикации

 1. Redmi Buds 5 Pro Характеристики и цена с 38 часа живот на батерията
 2. Как да изтеглите телевизионни сериали и филми на Netflix?
 3. Функцията за сканиране на документи на Google Drive идва на iPhone!
 4. Google предложи милиарди долари на Epic Games, за да добави Fortnite към Play Store!
 5. Потвърждаването на имейл идва в WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.