Разработка, която ще разстрои онези, които питат кога ще излезе Windows 10X!

windows 10 namirane failove golemi

Направено е искане, което ще разстрои онези, които търсят отговори на въпроси като например кога ще излезе Windows 10X. Твърди се, че Microsoft може да е анулирал Windows 10X.

Въпросът кога ще бъде пуснат Windows 10X е един от въпросите, които потребителите на Microsoft се чудят отдавна, но според скорошно твърдение операционната система, разработена за сгъваеми устройства като Surface Neo, може никога да не дойде.

Прочети Още: Виртуалните фонове се увеличават, за да се почувстват истински

Тъжен отговор на въпроса кога ще излезе Windows 10X

Според новините в Windowst Latest, източници, които твърдят, че Microsoft е наясно с плановете си, Windows 10X, който се очаква да бъде операционната система за двуекранни, сгъваеми и леки устройства като Surface Neo, може никога да не бъде пуснат.

За първи път обявен на събитието Surface през октомври 2019 г., Windows 10X беше представен като една от най-новите версии на операционната система Windows.

От появата на Windows 10X се споделя много важна информация за операционната система. Според тази информация операционната система ще изглежда като операционна система, разработена за използване в по-леки устройства, а не като операционна система, която може да се използва на преносими и настолни компютри.

По-просто казано, Windows 10X е замислена да бъде опростена операционна система на популярната операционна система на Microsoft. Това, което се разбираше под олекотената версия на Windows, беше, че операционната система ще позволи на потребителите да извършват основни операции като гледане на видеоклипове и сърфиране в интернет. В това отношение вероятно е една от най-големите операционни системи, която може да съперничи на Chrome OS, една от операционните системи на Google.

Windows 10X напълно ще замени обичайното меню „Старт“ в Windows 10, като ще даде на потребителите чисто нов облик. Тъй като тя е разработена като проста операционна система, нейният основен приоритет е да предложи много практичност на потребителите. Ето защо всичко, което може да се направи на дадено устройство, включително често използваните приложения, беше поставено в обсега на всеки, който използва операционната система.

По-късно компанията увеличи количеството устройства, които операционната система може да използва, като включи устройства с един екран. Двуекранната версия на операционната система не се очаква да излезе поне през 2022 г.

Изглежда, че Microsoft все още има въпроси за това как ще стартира Windows 10X . Хората, които знаят за плановете на компанията, казаха, че Windows 10X няма да излезе скоро. Освен това изглежда възможно операционната система да бъде напълно отменена, никога да не се заразява с потребители или да се използва за друга цел.

Ако компанията има план да използва операционната система за друга цел, някои интересни функции на Windows 10X може да дойдат в Windows 10, тъй като някои функции в новата операционна система на Microsoft са спечелили оценката на повечето потребители. Смята се, че Microsoft ще намери начин да оцени най-добре въпросната операционна система, но поне засега нямаме повече информация.

Подобни публикации

  1. Ефективност на батерията на iPhone с инсталиран iOS 16
  2. Мета работи върху изкуствен интелект, който може да разчита мозъчни вълни
  3. Audi разкрива нов електрически автомобил Activesphere
  4. AMD обявява датата на представяне на процесорите от серия Ryzen 7000
  5. Представена е пилотна технология Xiaomi за автономно шофиране

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.