Виртуалните фонове се увеличават, за да се почувстват истинскиzoom-immersive-view fonove

Какво е Zoom Immersive View, как да отворите Immersive View? Можете да създавате срещи, които се чувстват истински в Zoom.

Какво е Zoom Immersive View , как да отворите Immersive View? Благодарение на новата актуализация, стартирана от приложението за видео чат Zoom, можете да създавате изображения за срещи, които се чувстват реални.

Прочети Още: Как да изключите покупките в приложения на iPhone?

Zoom въвежда функция за видео на заден план, наречена Immersive View, която кара видеообажданията да се чувстват по-скоро като офис среща . Компанията обяви тази функция на конференцията Zoomtopia миналата година , но вече е достъпна за безплатни и професионални акаунти, посещаващи срещи и уебинари.

Ако ви е писнало да гледате лицата на други хора в безкрайни повиквания за мащабиране, нов виртуален фон може да бъде полезен. Благодарение на новата функция, вашите колеги, приятели и членове на семейството са почти наложени на едно и също виртуално пространство, така че изглежда сякаш сте седнали един до друг. 

Функцията, наречена Immersive View, поставя до 25 участници в фона на срещата . Този външен вид позволява на групите да се чувстват заедно – дори във виртуална форма. 

Как да отворите Zoom Immersive View?

Може би се чудите как да включите функцията Zoom Immersive View . Можете да активирате тази функция, като следвате стъпките по-долу:

  1. Ако сте домакин на срещата или уебинара, започнете срещата за мащабиране. В горния десен ъгъл ще видите опцията за активиране на Immersive View. Кликнете върху Потапящ изглед. 
  2. Изберете една от сцените, които Zoom предоставя, за да включите участниците в срещата. Ще намерите сцени за групи до 25 души, както и изгледи за по-малки групи. Ако искате, можете също да качите свой собствен файл. 
  3. Участниците в срещата вече ще бъдат поставени в същия виртуален фон и ще се появяват така на всеки екран на участника. Домакините също могат да придвижват участниците около сцена и да преоразмеряват изображенията им. 

Ако вашата среща има повече от 25 участници, допълнителните хора ще бъдат показани като миниатюри над споделената сцена. Имайте предвид, че засега не е възможно да се организират срещи за повече от 25 души.

Приложението за видеочат, предпочитано от милиони хора както за бизнес, така и за общение, стана много популярно по време на епидемията. С възхода на  Zoom ,  понятия като Zoom умора , прекарване на часове във видео чат и  Zoom безпокойство също влязоха в живота ни.

Тъй като ваксините срещу COVID-19 се разпространяват в цялата страна, Zoom наскоро добави редица функции, които помагат да се подготвят работни места за бъдещи хибридни офиси .

Подобни публикации

  1. Подготовка на CV с изкуствен интелект
  2. Microsoft Windows 11 с изкуствен интелект
  3. Microsoft обявява: Bing Chat идва на настолен компютър
  4. Дистанционната поддръжка на AirDroid получава нови функции за сигурност
  5. Срина ли се Spotify? Ето Изявление от фирмата!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.