Виртуалните фонове се увеличават, за да се почувстват истински

zoom-immersive-view fonove

Какво е Zoom Immersive View, как да отворите Immersive View? Можете да създавате срещи, които се чувстват истински в Zoom.

Какво е Zoom Immersive View , как да отворите Immersive View? Благодарение на новата актуализация, стартирана от приложението за видео чат Zoom, можете да създавате изображения за срещи, които се чувстват реални.

Прочети Още: Как да изключите покупките в приложения на iPhone?

Zoom въвежда функция за видео на заден план, наречена Immersive View, която кара видеообажданията да се чувстват по-скоро като офис среща . Компанията обяви тази функция на конференцията Zoomtopia миналата година , но вече е достъпна за безплатни и професионални акаунти, посещаващи срещи и уебинари.

Ако ви е писнало да гледате лицата на други хора в безкрайни повиквания за мащабиране, нов виртуален фон може да бъде полезен. Благодарение на новата функция, вашите колеги, приятели и членове на семейството са почти наложени на едно и също виртуално пространство, така че изглежда сякаш сте седнали един до друг. 

Функцията, наречена Immersive View, поставя до 25 участници в фона на срещата . Този външен вид позволява на групите да се чувстват заедно – дори във виртуална форма. 

Как да отворите Zoom Immersive View?

Може би се чудите как да включите функцията Zoom Immersive View . Можете да активирате тази функция, като следвате стъпките по-долу:

  1. Ако сте домакин на срещата или уебинара, започнете срещата за мащабиране. В горния десен ъгъл ще видите опцията за активиране на Immersive View. Кликнете върху Потапящ изглед. 
  2. Изберете една от сцените, които Zoom предоставя, за да включите участниците в срещата. Ще намерите сцени за групи до 25 души, както и изгледи за по-малки групи. Ако искате, можете също да качите свой собствен файл. 
  3. Участниците в срещата вече ще бъдат поставени в същия виртуален фон и ще се появяват така на всеки екран на участника. Домакините също могат да придвижват участниците около сцена и да преоразмеряват изображенията им. 

Ако вашата среща има повече от 25 участници, допълнителните хора ще бъдат показани като миниатюри над споделената сцена. Имайте предвид, че засега не е възможно да се организират срещи за повече от 25 души.

Приложението за видеочат, предпочитано от милиони хора както за бизнес, така и за общение, стана много популярно по време на епидемията. С възхода на  Zoom ,  понятия като Zoom умора , прекарване на часове във видео чат и  Zoom безпокойство също влязоха в живота ни.

Тъй като ваксините срещу COVID-19 се разпространяват в цялата страна, Zoom наскоро добави редица функции, които помагат да се подготвят работни места за бъдещи хибридни офиси .

Подобни публикации

  1. Най-накрая чакана функция! Deezer вече може да разпознава песен от вашето мрънкане
  2. Китай преминава към базирана на Linux операционна система
  3. Най-популярните музикални ботове на Discord
  4. Безплатен екранен рекордер за Windows
  5. Новата актуализация на Windows 11 внася значителни промени в OneDrive

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.