Неочаквана капка се случи, докато Илон Мъск похвали Dogecoin!

elon musk dogecoin

Неочакван инцидент се случи, докато Илон Мъск говори за криптовалутата, наречена Dogecoin. Dogecoin е спаднал значително в стойност. Ето всички подробности!

Докато Илон Мъск похвали криптовалутата, наречена Dogecoin , настъпи неочакван спад. Най-популярната валута от последно време се обезцени, докато говори известният бизнесмен Мъск, който присъства на телевизионно шоу.

Прочети Още:Разработка, която ще разстрои онези, които питат кога ще излезе Windows 10X!

Илон Мъск губи 30% стойност от Dogecoin

Илон Мъск , който често е на дневен ред с криптовалутни извлечения , участва в телевизионно предаване, наречено Saturday Night Live (SNL) като водещ. Мъск направи няколко изявления за Dogecoin, който започна като шега през 2013 г., но сега достига голяма стойност, в програмата SNL, в която участва.

46-годишният известен бизнесмен Мъск заяви, че Dogecoin ще завладее света по време на програмата. Заявявайки, че Dogecoin е толкова реален, колкото доларова банкнота, Мъск каза: „Dogecoin е валутата на бъдещето. Това е неудържим финансов инструмент и ще завладее света.“

Веднага след съобщението на Илон Мъск за крипто валутата в Saturday Night Live, Dogecoin загуби много сериозна стойност. Изявлението доведе до обезценяване на валутата с 30 процента .

С изявлението на Илон Мъск сериозната загуба на стойност на валутата шокира инвеститорите. Амортизацията от 30% във валутата стана дневен ред в социалните медии. Потребителите изразиха своите реакции чрез платформи за социални медии. Според новините  Мъск напусна програмата, стойността на валутата се е увеличила с приблизително 17 процента.

Ще бъдат ли таксувани крипто пари в Турция?

Като заяви, че проучванията относно инспекциите и данъчното облагане продължават, министър Лютфи Елван заяви в изявлението си, че като Министерство на финансите и финансите те извършват необходимата работа за проверката на тези платформи.

Министърът на финансите и финансите Лютфи Елван каза: „В момента имаме и проект за проучване, вероятно ще бъде законово предложение. Приятелите ни работиха, направихме всички необходими подготвителни действия.“

„Работим по този въпрос от два месеца под председателството на нашия заместник-министър. В резултат направихме проект на проучване. Не искам да навлизам в подробности, защото не е напълно зрял, но определението за крипто типове активи е първото нещо, което трябва да направим в този правен регламент. Отделно от това, какви са задълженията на платформите, свързани с крипто активи. ще? Те трябва да бъдат разкрити. „

Подобни публикации

  1. Не мога да вляза в Instagram Грешка и решения
  2. Не мога да се свържа с интернет, въпреки че имам интернет
  3. Нови функции, добавени към груповите видео разговори в Whatsapp
  4. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
  5. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.