Неочаквана капка се случи, докато Илон Мъск похвали Dogecoin!elon musk dogecoin

Неочакван инцидент се случи, докато Илон Мъск говори за криптовалутата, наречена Dogecoin. Dogecoin е спаднал значително в стойност. Ето всички подробности!

Докато Илон Мъск похвали криптовалутата, наречена Dogecoin , настъпи неочакван спад. Най-популярната валута от последно време се обезцени, докато говори известният бизнесмен Мъск, който присъства на телевизионно шоу.

Прочети Още:Разработка, която ще разстрои онези, които питат кога ще излезе Windows 10X!

Илон Мъск губи 30% стойност от Dogecoin

Илон Мъск , който често е на дневен ред с криптовалутни извлечения , участва в телевизионно предаване, наречено Saturday Night Live (SNL) като водещ. Мъск направи няколко изявления за Dogecoin, който започна като шега през 2013 г., но сега достига голяма стойност, в програмата SNL, в която участва.

46-годишният известен бизнесмен Мъск заяви, че Dogecoin ще завладее света по време на програмата. Заявявайки, че Dogecoin е толкова реален, колкото доларова банкнота, Мъск каза: „Dogecoin е валутата на бъдещето. Това е неудържим финансов инструмент и ще завладее света.“

Веднага след съобщението на Илон Мъск за крипто валутата в Saturday Night Live, Dogecoin загуби много сериозна стойност. Изявлението доведе до обезценяване на валутата с 30 процента .

С изявлението на Илон Мъск сериозната загуба на стойност на валутата шокира инвеститорите. Амортизацията от 30% във валутата стана дневен ред в социалните медии. Потребителите изразиха своите реакции чрез платформи за социални медии. Според новините  Мъск напусна програмата, стойността на валутата се е увеличила с приблизително 17 процента.

Ще бъдат ли таксувани крипто пари в Турция?

Като заяви, че проучванията относно инспекциите и данъчното облагане продължават, министър Лютфи Елван заяви в изявлението си, че като Министерство на финансите и финансите те извършват необходимата работа за проверката на тези платформи.

Министърът на финансите и финансите Лютфи Елван каза: „В момента имаме и проект за проучване, вероятно ще бъде законово предложение. Приятелите ни работиха, направихме всички необходими подготвителни действия.“

„Работим по този въпрос от два месеца под председателството на нашия заместник-министър. В резултат направихме проект на проучване. Не искам да навлизам в подробности, защото не е напълно зрял, но определението за крипто типове активи е първото нещо, което трябва да направим в този правен регламент. Отделно от това, какви са задълженията на платформите, свързани с крипто активи. ще? Те трябва да бъдат разкрити. „

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.