Родителите обмислят да кръстят децата си Барби и Кен!barbie ken

Още един запис от Барби: Родителите обмислят да кръстят децата си Барби и Кен!

Семейства, които се сетиха да дадат имената Барби и Кен на децата си след филма, счупиха рекорд в търсенията в интернет. Данните и подробностите са в останалите ни новини! Барби, която беше пусната на 21 юли, все още продължава да издава звук. Преди визията целият свят беше почти прикован към Барби след токовете и шумните реклами в социалните мрежи.

Можем да кажем, че успехът на филма, който много хора гледат с умиление и са доволни, продължава. С участието на Марго Роби и Райън Гослинг , филмът спечели 351,4 милиона долара в САЩ и Канада. Това означава, че Барби печели поне 20 милиона долара на ден.

Според оценките на Warner Bros., филмът е събрал 1,03 милиарда долара в световен мащаб. Семейства обмислят да кръстят децата си Барби и Кен.
Докато световният успех на Barbie продължава, когато погледнем резултатите от търсенето в интернет, търсенията, направени като име на бебе, увеличиха интереса към Barbie с 603%.

Властите на уебсайта Nameberry, който включва списъци с популярни бебешки имена и техните значения, заявиха в интервю за списание People, че търсенията на името Барби са се увеличили с 603 процента от първото излъчване на трейлъра.

По същия начин се споделя, че популярността на Кен се е повишила в данните. Според изследването на Nameberry, търсенията на Кен са се увеличили с 293 процента след пускането на трейлъра. Изглежда, че родителите обмислят да дадат тези две имена на децата си.

Главният редактор на Nameberry София Ким каза: „Барби и Кен представляват интерес за родителите, но това не означава, че имената наистина ще бъдат използвани. “ Друг източник, BabyNames com, сподели с TMZ, че е имало 300% увеличение на търсенията за името Барби и 200% увеличение на търсенията на Кен през юли.

Подобни публикации

  1. Microsoft 365 се срина ли? Хиляди потребители имат проблеми с достъпа!
  2. Невероятна грешка в Apple
  3. Инфлуенсърите в TikTok може да останат безработа
  4. Този път Apple ще ни плати: Ако телефонът ви е бавен, имате късмет!
  5. Илон Мъск обявява датата на представянето на Tesla Robotaxi!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.