Samsung обявява партньорство с McAfeesamsung mcafee

Samsung обявява партньорство с McAfee: Антивирусният софтуер ще се предлага предварително инсталиран!

Беше обявено партньорство между Samsung и McAfee, което ще продължи поне 10 години. Като част от сделката телефоните на Samsung ще бъдат предварително инсталирани с McAfee. Сигурност и поверителност са сред основните думи за всяка компания, която обещава да ги осигури, често на висока цена. McAfee е едно от най-емблематичните имена в бизнеса със сигурността и след деветгодишно партньорство със Samsung, компанията обяви, че това партньорство вероятно ще бъде удължено след 10 години.

„Когато купуват най-новия продукт на Samsung, последното нещо, за което потребителите искат да мислят, е сигурността. Потребителите трябва да могат да се възползват от това, което интернет може да предложи, от банкиране до сърфиране в социални медии, със защита срещу потенциални онлайн рискове. Нашите почти Дългото десетилетие партньорство със Samsung разширява нашата всепризнатата онлайн защита към клиентите на Samsung и подобрява мисията ни да дадем възможност на потребителите да живеят онлайн живота си с увереност.“

Характеристики, цена и дата на пускане на Samsung Galaxy S23

Кои модели ще имат McAfee?

Като част от продължаващото партньорство, смартфоните на Samsung, като новата серия Galaxy S23 и серия Galaxy Book 3, ще бъдат предварително инсталирани с антивирусна защита, разработена от McAfee. Това е доста просто и функция, която не бива да се подценява, особено в свят, в който сигурността и поверителността са толкова важни за потребителите на телефони.

Разбира се, McAfee ще защити както смартфоните, така и таблетите и компютрите на Samsung. Въпреки че решенията за сигурност все още не са нещо, което клиентите обмислят, когато купуват нов телефон, добре е да имате такъв популярен антивирусен софтуер, ако планирате да похарчите много пари.

Засега, докато не бъдат одобрени други серии на Samsung, сериите Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+, Galaxy S23 и Galaxy Book 3 ще се предлагат на потребителите почти навсякъде по света с McAfee.

Подобни публикации

  1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
  2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.