Samsung обявява партньорство с McAfeesamsung mcafee

Samsung обявява партньорство с McAfee: Антивирусният софтуер ще се предлага предварително инсталиран!

Беше обявено партньорство между Samsung и McAfee, което ще продължи поне 10 години. Като част от сделката телефоните на Samsung ще бъдат предварително инсталирани с McAfee. Сигурност и поверителност са сред основните думи за всяка компания, която обещава да ги осигури, често на висока цена. McAfee е едно от най-емблематичните имена в бизнеса със сигурността и след деветгодишно партньорство със Samsung, компанията обяви, че това партньорство вероятно ще бъде удължено след 10 години.

„Когато купуват най-новия продукт на Samsung, последното нещо, за което потребителите искат да мислят, е сигурността. Потребителите трябва да могат да се възползват от това, което интернет може да предложи, от банкиране до сърфиране в социални медии, със защита срещу потенциални онлайн рискове. Нашите почти Дългото десетилетие партньорство със Samsung разширява нашата всепризнатата онлайн защита към клиентите на Samsung и подобрява мисията ни да дадем възможност на потребителите да живеят онлайн живота си с увереност.“

Характеристики, цена и дата на пускане на Samsung Galaxy S23

Кои модели ще имат McAfee?

Като част от продължаващото партньорство, смартфоните на Samsung, като новата серия Galaxy S23 и серия Galaxy Book 3, ще бъдат предварително инсталирани с антивирусна защита, разработена от McAfee. Това е доста просто и функция, която не бива да се подценява, особено в свят, в който сигурността и поверителността са толкова важни за потребителите на телефони.

Разбира се, McAfee ще защити както смартфоните, така и таблетите и компютрите на Samsung. Въпреки че решенията за сигурност все още не са нещо, което клиентите обмислят, когато купуват нов телефон, добре е да имате такъв популярен антивирусен софтуер, ако планирате да похарчите много пари.

Засега, докато не бъдат одобрени други серии на Samsung, сериите Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+, Galaxy S23 и Galaxy Book 3 ще се предлагат на потребителите почти навсякъде по света с McAfee.

Подобни публикации

  1. Redmi Buds 5 Pro Характеристики и цена с 38 часа живот на батерията
  2. Как да изтеглите телевизионни сериали и филми на Netflix?
  3. Функцията за сканиране на документи на Google Drive идва на iPhone!
  4. Google предложи милиарди долари на Epic Games, за да добави Fortnite към Play Store!
  5. Потвърждаването на имейл идва в WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.