Как да се абонирате за някого в Instagram?izvestni v instagram

Как да се абонирате за някого в Instagram? 2023

Популярната социална медийна услуга Instagram позволява процесът на абониране да се извърши по много практичен начин. И така, как да се абонирате за създател? Благодарение на функцията си за абонамент , Instagram позволява на потребителите да поддържат производители на съдържание. И така, какви стъпки трябва да следвам, за да се абонирам за потребител? В това ръководство сме обяснили как да направите този процес.

Съществува и функция за абонамент сред методите за монетизиране на платформата за социални медии Instagram, базирана на изображения. Благодарение на функцията за абонамент производителите на съдържание редовно печелят месечен доход, докато абонатите получават различни предимства.

Как Се Прави Регистрация в Инстаграм ? Регистрация в INSTAGRAM – КАК ДА СЪЗДАДЕМ ПРОФИЛ В ИНСТАГРАМ?

Когато потребителите изпращат съобщение или коментар до своя абонат, има специална значка до тяхното потребителско име. Създателите на съдържание произвеждат съдържание само за абонати, като истории, публикации и видеоклипове Reels.

Стартирането на социален канал с малка група абонати също ви дава възможност да разговаряте със създателя. Феноменът на социалните медии може да изпраща съобщения до абонатите само по време на излъчването. Ако искате да се абонирате за потребител, можете да следвате стъпките по-долу.

Стъпки за абониране на някого в Instagram

  • Влезте в приложението Instagram.
  • Вижте профила на потребителя.
  • Натиснете бутона „Абониране“.
  • Докоснете бутона „Абониране“ на страницата, която се отваря.

Трябва само да следвате няколко стъпки, за да се абонирате за потребителя, който активира функцията за абонамент в Instagram, която е сред най-популярните социални медийни платформи. Първо отворете приложението Instagram, инсталирано на вашия смартфон или таблет.

След като отворите базираното на изображения приложение за социални медии, посетете профила на потребителя, за когото искате да се абонирате. Когато разглеждате профила, ще видите опции като „Следване“, „Съобщение“ и „Имейл“. Натиснете бутона „Абониране“ сред тях.

Ако бутонът не се показва в профила, производителят на съдържание не е активирал функцията за абонамент.

На страницата, която се отваря, ще видите колко трябва да плащате месечно и какви предимства можете да получите. Можете да се абонирате за потребителя, като щракнете върху бутона „Абониране“. Има и опция за подаряване на абонаменти. За да направите това, трябва да изберете бутона „Подарете абонамент“.

Често задавани въпроси
Ще отговорим на някои въпроси относно синята отметка и абонамента в приложението за социални медии от милиони хора по целия свят.

Какво е абонамент в Instagram?

Абонаментът е функция, която позволява на производителите на съдържание да печелят месечен доход, а на абонатите да получават различни предимства. Функцията трябва да е активирана, за да се показва в профилните акаунти.

Безплатно ли е да се абонирате в Instagram?

да Абонирането на потребител в базираната на изображения социална медийна платформа е платено. Трябва да плащате месечна такса за абонамента.

Какво представлява таксата за Blue Tick на Instagram?

В популярната социална медийна услуга Instagram синята отметка струва $14,99 на месец за приложения за Android и iOS и $11,99 на месец на уебсайта.

Подобни публикации

  1. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
  2. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
  3. Как се прави скрийншот на лаптоп?
  4. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки
  5. Как да активирам електронен ваучер за храна? Е – Voucher

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.