Samsung: Започва революцията в интелигентния дом с изкуствен интелект!Samsung: Започва революцията в интелигентния дом с изкуствен интелект!

Samsung вече работи върху интелигентни домашни артикули, след като Galaxy AI бъде добавен към телефоните. След като Galaxy AI се добави към смартфоните, Samsung сега планира да донесе поддръжка на изкуствен интелект за интелигентни домашни продукти.

Според доклад в Businesskorea Samsung може да пусне домакински уреди с изкуствен интелект през следващата година. С тази стъпка компанията има за цел да създаде „суперсвързана екосистема“ и по този начин има за цел да засили позициите си спрямо конкуренти като Apple и Google.

Изкуственият интелект поддържа домакински софтуер през 2025 г.

ai home samsung

Домашните уреди, поддържани от изкуствен интелект, които се очаква да бъдат пуснати през 2025 г., ще работят с големи езикови модели (LLMs) на устройството, които придават значение на поверителността на потребителите.

Samsung планира да представи контрол на гласовия асистент Bixby за интелигентни домашни продукти през юли тази година. В началото на този преходен процес компанията ще разчита на облачна технология, за да управлява LLM. Скоро тези LLMs ще бъдат на устройството.

Семейните хладилници и перални машини ще бъдат сред първите интелигентни домашни продукти, които ще включват поддръжка на AI от серията LCD-екран на Samsung Bespoke AI.

Какво мислиш за това? Можете да споделите мислите си с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Съперничещият изкуствен интелект на ChatGPT идва от Amazon!
  2. MIT ще позволи на потребителите да говорят с бъдещото си аз
  3. Изкуственият интелект вече превзема игралната индустрия
  4. Още телефони с Android ще могат да използват Gemini в съобщения
  5. Потребителските данни вече са в безопасност в Meta

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.