Още телефони с Android ще могат да използват Gemini в съобщенияandroid gemini

Още телефони с Android ще могат да използват Gemini в съобщения: Какви са условията?

Google разширява броя на телефоните, които имат достъп до Gemini в Messages на телефони с Android, като актуализира своята помощна страница. Google разширява броя на телефоните с Android, които имат достъп до Gemini чрез Google Messages. Както е известно, преди тази функция беше налична само на определени телефони от серията Pixel и Samsung Galaxy.
Сега Google актуализира своята помощна страница и заяви, че тази функция е налична на по-широк набор от телефони с Android, но все още има някои изисквания.

Какви условия са необходими за използване на Gemini в Google Messages?

Най-важното е, че телефонът ви трябва да има 6 GB или повече RAM. Освен това трябва да сте навършили 18 години и да сте включили RCS съобщения. Освен това, за да използвате Gemini, трябва да сте влезли в най-новата версия на Messages с личен акаунт, който не се управлява от Family Link или акаунт в Google Workspace, и трябва да сте в една от 165-те държави, поддържани от Gemini. android telefon gemini

Ако отговаряте на тези изисквания, можете да се възползвате от Gemini, базирания на Google изкуствен интелект, директно в приложението за съобщения на вашия телефон с Android.

Как да използвате Gemini в Google Messages?

Използването на Gemini в Google Messages е много като разговор с приятелите ви. Ако за първи път говорите с Gemini в Messages, отворете приложението Messages, докоснете Start Chat и изберете Gemini като получател. Ако вече сте започнали чат, просто докоснете чата, за да продължите.

Докато чатът е отворен, можете да започнете да пишете каквото искате в поддържания от изкуствен интелект чат бот. Gemini в Съобщения работи много подобно на този в мрежата, така че не се колебайте да изпробвате всичките му възможности.

Подобни публикации

  1. Съперничещият изкуствен интелект на ChatGPT идва от Amazon!
  2. MIT ще позволи на потребителите да говорят с бъдещото си аз
  3. Изкуственият интелект вече превзема игралната индустрия
  4. Samsung: Започва революцията в интелигентния дом с изкуствен интелект!
  5. Потребителските данни вече са в безопасност в Meta

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.