Съоснователят на Ethereum напуска крипто пазара: не е сигуренaethereum osnovatel

Съоснователят на Ethereum е загубил доверие в крипто. 48-годишният предприемач на име Антъни Ди Йорио заяви, че обществото няма да има нужда от цифрови активи.

Съоснователят на Ethereum напуска крипто пазара поради опасения за сигурността. Антъни Ди Йорио, едно от добре познатите имена на крипто пазара, вече не се чувства в безопасност заради крипто. Смята се, че съоснователят ще отмени всички базирани на блокчейн бизнеси в близко бъдеще.

Антъни Ди Йорио вярва, че въпреки че е съосновател на втората по големина криптовалута в света, обществото няма да има голяма нужда от цифрови активи.

Антъни Ди Йорио, съосновател на криптовалутата Ethereum, обяви намерението си да напусне криптоиндустрията, изразявайки опасения относно личната си безопасност.

Di Iorio ще продаде компанията за цифрови активи Decentral, съобщи Bloomberg в събота. Причината е, че той вече не се чувства в безопасност в резултат на добре познатия си профил в крипто индустрията. Ди Йорио също иска да скъса връзките с всички други криптопроекти, в които участва в момента.

„Имам рисков профил, за който не съм особено ентусиазиран. Не се чувствам абсолютно в безопасност в тази област. Мисля, че бих бил по-сигурен, ако се съсредоточа върху по-големи проблеми.“

Прочети Още: Facebook нарушава мълчанието си срещу скандалните думи на Байдън

Съоснователят на Ethereum бяга от крипто света

С опит в уеб разработката, Di Iorio беше сред осемте съоснователи, които започнаха работа по Ethereum през 2014 г. Той пое поста главен дигитален директор на фондовата борса в Торонто през 2016 г. и наскоро се фокусира върху инвестиции в рисков капитал и консултации за стартиране.

През 2016 г. 48-годишният канадски предприемач основава Decentral , блокчейн компанията, която управлява Jaxx Liberty , мултиплатформен портфейл за криптовалута с потребителска база от над 1 милион. Но Ди Йорио пътува с екип за сигурност от 2017 г. и смята, че не винаги е в безопасност.

През 2018 г. Форбс изчислява нетната стойност на Di Iorio на около 1 милиард долара, поставяйки Di Iorio в  списъка си с богати на крипто. Същата година Ди Йорио попадна в светлината на прожекторите, когато купи най-голямото жилище в Канада за 22 милиона долара и използва крипто за част от плащането.

Сега Di Iorio планира да продаде Decentral за „стотици милиони“ долари, но подчерта, че не иска да инвестира в стартиращи блокчейн занапред. Той заяви, че ще приема само пари в брой или акции за сделката Decentral и няма да разглежда предложения, направени в криптовалута.

Подобни публикации

  1. Модели и цени на сензорни монитори
  2. Ерата на създаване на съдържание с поддръжка на изкуствен интелект започва в YouTube!
  3. Тайни кодове на Netflix
  4. Honda представи носталгичния и малък Motocompacto!
  5. Изкуственият интелект вече е в света на музиката: AI за стабилност

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.