Shazam достигна функцията, която потребителите чакаха от годиниShazam достигна функцията, която потребителите чакаха от години: Как ще се използва?

Shazam получи функцията, която потребителите може би са чакали от години. Какво представлява функцията Събития на живо и как ще се използва? Apple , която закупи Shazam за 400 милиона долара през 2017 г. , спомена, че планира функции за Shazam, които ще зарадват потребителите след това придобиване.

След дълго време виждаме, че Apple започна да прилага тези планове в действие. Функцията, която потребителите на Shazam ще оценят много, вече е налична.

Новата актуализация на Shazam направи потребителите щастливи

Популярното приложение за намиране на песни получи нова актуализация за модели iPhone и iPad. С тази актуализация вече можете да продължите да търсите песни в Shazam, докато използвате друго приложение.shazam s nova funktsia

Тази функция, наричана многозадачност, сега напълно елиминира необходимостта да стоите в приложението, докато търсите песента. Можете да продължите да получавате информация за песента във фонов режим, докато използвате друго приложение.

Функцията, наречена „ Събития на живо “, ще покаже, че потребителят продължава да търси песента на Dynamic Island, докато е в друго приложение. Подобрението обаче ще увеличи вероятността за намиране на песента чрез слушане за по-дълго време, вместо да слушате песента за кратко време.

Тези нови функции се появиха на всички iPhone, актуализирани до iOS 15 и по-нова версия, и на всички iPad, актуализирани до iPadOS 15 и по-нова версия. За да активирате функцията на устройства, трябва да изпълните следните стъпки:

  1. Настройки
  2. Влезте в приложението Shazam
  3. Когато влезете в приложението, активирайте бутона „Събития на живо“.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Windows ще могат да пътуват във времето
  2. Проблем при VPN връзките спряха да работят в Microsoft Windows 11!
  3. Функция, която е налична в Google от години: достъпна за потребители на Microsoft!
  4. Приложения, които харчат най-много интернет
  5. Оптимални програми за сваляне на видео без загуба на качество

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.