Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?Spotify направи уникална промяна в дизайна си: как изглежда?

Spotify представи нов и специален шрифт, „Spotify Mix“, за да подобри потребителското изживяване. Ето подробностите! Spotify, популярната музикална платформа, която се опитва да повиши жизнеността и изживяването на потребителите, като предлага различни функции всеки ден, сега излезе с много интересна иновация. Компанията обяви своя напълно уникален шрифт “Spotify Mix”.

Създаден чрез комбиниране на различни шрифтове, Spotify Mix вече е наличен както в мобилното приложение, така и в настолната версия.

Как беше създаден Spotify Mix?

Екипът на Spotify, който проектира новия персонализиран шрифт Spotify Mix, заяви, че е стоял далеч от традиционните типографски пречки и класическите стилове на писане. Според екипа тази иновация отразява развиващия се характер на аудио културата през годините.

Spotift Mix изглежда е отличителен sans-serif шрифт като никой друг, със своята комбинация от съвременни и класически стилове. Формите на създадените звукови вълни са внимателно обмислени, за да създадат ритмично усещане.

Spotify Mix е променлив шрифт, предназначен за потребители, и ние буквално го определяме като микс“, каза Расмус Вангелин, ръководител на глобалния бранд дизайн в Spotify.
spotify nova funktsia

По този начин Spotify иска да създаде уникална идентичност на марката, като използва този специален шрифт на много места, от плейлисти до маркетингови кампании. Въпреки че това може да изглежда като малка промяна, тя има голямо въздействие, защото е известно, че много платформи като Instagram вече използват собствен шрифт.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.