Sony стартира Cloud Streaming за PS5 игри този месец!sony ps5 cloud

Sony стартира Cloud Streaming за PS5 игри този месец!

Този месец Sony пуска облак поточно предаване за PS5. Членовете на PlayStation Plus Premium ще могат да се възползват от тази услуга. Ето подробностите! Ако си спомняте, през юни тази година Sony обяви, че планира да предложи облачна услуга за стрийминг за PlayStation 5. Нова новина дойде от компанията, която започна да тества функцията за облачен стрийминг, която ще зарадва играчите.

Услугата за стрийминг в облак ще бъде достъпна преди края на октомври. И така, какъв вид удобство ще предостави тази услуга на играчите? Кои игри ще бъдат налични в облачно поточно предаване? Ето и останалите ни новини.

Абонатите на PlayStation Plus Premium ще могат да се възползват!

Облачна услуга за стрийминг, достъпна за абонати на PlayStation Plus Premium; Той ще бъде наличен на 17 октомври в Япония, 23 октомври в Европа и 30 октомври в Северна Америка. Според изявлението, направено от компанията, регионалното използване ще се увеличи с времето.

Хидеаки Нишино от екипа на Sony каза следното по темата:

„От този месец ще започнем да пускаме облачен стрийминг достъп за поддържани PS5 дигитални игри в каталога на игрите на PlayStation Plus и изпробванията на игрите, както и поддържаните игри в библиотеката с игри на PS5, притежавана от членове на PlayStation Plus Premium. Това означава, че играчите няма няма нужда да изтеглят игра на своята конзола, но вместо това ще могат да я стартират в облака.“ означава.“

Първоначално ще има само няколко игри в облачната услуга за стрийминг, като Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Ghost of Ghost. Ще се поддържат и игрови изживявания като Hogwarts Legacy, The Witcher 3: Wild Hunt и The Calisto Protocol.

Абонатите на PlayStation Plus ще имат достъп до игри с опции с висококачествена резолюция като 4K, 1440p, 1090p и 720p. Освен това ще може да прави екранни снимки и да ги изтегля в приложението за медийна галерия на PS5.

Подобни публикации

  1. Amazon Prime обявява безплатни игри за декември
  2. Как да коригирам проблема с неработещия стартов панел на Epic Games?
  3. Специално проектиран за PS5 Pulse Elite и Pulse Explore
  4. Football Manager 2024 за мобилни устройства, пуснат чрез Netflix: Ето трейлъра!
  5. Nintendo Switch 2 може да се предлага с отделящи се двойни екрани!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.