Logitech и Sony: Ново решение за достъп до PS5 за хора с увреждания!sony logitech ps5

Сътрудничество на Logitech и Sony: Ново решение за достъп до PS5 за хора с увреждания!

Sony и Logitech предприеха съвместна стъпка за комфорта на играчите с увреждания. Представеният „Adaptive Game Kit“ привлече вниманието. Ето всички подробности! Нов контролер за игри, разработен в сътрудничество със Sony и Logitech, ще помогне на играчите с увреждания да играят игри на PlayStation 5 по-лесно и ефективно.

Този конкретен контролер се предлага с обширни опции за персонализиране и функции като четири 3,5 мм порта, така че потребителите ще могат да свързват различни аксесоари безпроблемно.

Sony си сътрудничи с Logitech, за да разработи „Adaptive Gaming Kit“, за да предложи контролер, който отговаря на нуждите на геймърите с увреждания. Този комплект, чието промоционално видео беше публикувано в официалния YouTube акаунт на PlayStation, включва осем специални бутона и тригера, които можете да прикачите към контролера.

Кога са датите за продажба на комплекта и контролера?

„Адаптивен комплект за игри“ Той има два малки и два големи бутона с механични превключватели, два леки сензорни бутона и два променливи контрола за задействане. Тези бутони и тригери позволяват на играчите да персонализират конзолата според нуждите си.

Комплектът включва постелки и велкро връзки, за да държи всичко на място, както и стикери със символи на PS5, които можете да прикрепите към бутоните и тригерите.

Този комплект за адаптивна игра е на цена от $80 и е планиран да бъде наличен през януари.

Преди това Logitech пусна подобен продукт за Xbox Adaptive Controller. И двете конзолни платформи използват 3,5 мм конектори, което е индустриалният стандарт за контролери за достъпност, така че Xbox версията на комплекта Logitech също трябва да е съвместима с контролера за достъп.

Освен това, достъпният дизайн на опаковката на Sony за това ново периферно устройство се откроява. Опаковката има дизайн, който може да се отвори с една ръка и ви помага лесно да идентифицирате компонентите. Контролерът за достъп ще бъде наличен на 6 декември

Подобни публикации

  1. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  2. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  3. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  4. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
  5. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.