Интересен ход от Spotify: Деактивира устройството Car Thing!Интересен ход от Spotify: Деактивира устройството Car Thing!

Устройството, наречено Car Thing, което Spotify пусна преди три години, вече е неизползваемо. Ето подробностите! Spotify изпрати имейл до своите потребители, като ги информира, че автомобилното устройство, наречено Car Thing, ще бъде прекратено и няма да работи повече след 9 декември 2024 г.

Това устройство с интересно име беше първият хардуерен опит на Spotify, позволяващ на потребителите да контролират Spotify в превозните си средства със сензорен екран или гласови команди.

Защо Spotify спира автомобилите?

В изявление, публикувано от компанията, тя описва преустановяването на устройството като „част от продължаващите усилия да рационализира своите продуктови предложения“. Компанията се извини в своето изявление, казвайки: „Разбираме, че това може да е разочароващо, но това решение ни позволява да се съсредоточим върху разработването на нови функции и подобрения, които ще осигурят по-добро изживяване за всички потребители на Spotify.“ spotify deaktivira car thing

Устройството Car Thing на Spotify беше пуснато в ограничени количества през април 2021 г. Само пет месеца по-късно, през юли 2022 г., Spotify обяви в отчета си за печалбата за второто тримесечие, че е спрял производството на това устройство.

Car Thing беше устройство, към което хората бяха скептични в началото, защото предоставяше функции, които можеха да се използват само за Spotify, като същевременно заемаше порт за захранване и вентилационен отвор на автомобила. По същия начин вече можете да използвате Spotify на телефона си.

Нещо повече, собствениците на Car Thing са възмутени, че са платили $90 за собствено устройство, което ще стане неизползваемо по-малко от три години след пускането му. Освен това компанията заявява, че няма да възстанови сумата. И така, какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Tesla сложи край на ерата на докосването на волана!
  2. Tesla работи върху гласовия асистент в колата!
  3. Електрическите автомобили може да са още по-ценни: Открит е нов метод за удължаване живота на батериите!
  4. Характеристики на новото Renault Clio, цена и дата на пускане
  5. Какво е мощност на въртящия момент в автомобилите?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.