Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!instagram srina li se

Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!

Нов проблем с достъпа до Instagram тласка хората към различни платформи. Ето подробности за проблема с достъпа! Instagram, който обикновено не среща проблеми с лесния достъп, напоследък среща чести проблеми с достъпа. От около 10 минути днес много потребители изпитват нов проблем с достъпа до Instagram.

Проблемът с достъпа до Instagram, за който потребителите съобщават за първи път на X, обхваща много различни проблеми. Дори ако потребителите имат достъп до Instagram, те имат проблеми с използването на много функции.

Публикациите не се зареждат в Instagram

Потребители, които са влезли в Instagram от 22.30 ч. казват, че някои публикации не могат да бъдат заредени. Незареждането на публикации в приложението може да се види както в сайта, така и в мобилното приложение.

Отново потребители, които съобщават за проблемите, които изпитват на X, заявяват, че техните емисии на техните начални страници не се актуализират.

Когато проверяваме Downdetector, можем да видим, че проблемът все още продължава и Instagram все още не е направил изявление. И така, срещали ли сте подобен проблем в Instagram? Можете да го споделите с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.