Stable AI обявява новия си изкуствен интелектstable cascade

Stable AI обявява новия си изкуствен интелект, който подобрява много качеството: Stable Cascade

Stable Cascade, новата система за изкуствен интелект, подготвена от Stable AI, прави разлика с инфраструктура, която ще увеличи максимално качеството. Ето подробностите! Появи се новата система за изкуствен интелект на Stable Diffusion , която улеснява и подобрява качеството и производството на визуални елементи от текст. Stable Diffusion XL Turbo, продуктивната система за изкуствен интелект, подготвена от Stability AI преди известно време , има система, която преобразува текст във визуални изображения.

Този инструмент предизвика голям фурор, тъй като беше създаден, докато подканата все още се пишеше. Известно е, че системите с изкуствен интелект, които произвеждат изображения от текст, не дават резултати веднага и създават изображения, като изчакат известно време след завършване на съдържанието. Това обаче се промени със Stable Diffusion XL.

Новият изкуствен интелект на Stable Diffusion

Stable Diffusion XL може да създава изображения само с една стъпка. Въпреки че работата в реално време е положителна, тя може да има и отрицателни последици. Резултатите, получени от XL Turbo, бяха по-големи и по-подробни.

Stable Cascade, който ще премахне всички тези въпросителни и дребни проблеми, привлича вниманието с по-високото си качество и по-бързи резултати от Diffusion. Имайки предвид примерите, дадени от новата система, тя дава резултати, най-близки до реалността.

Cascade, който също предлага различни варианти на подобна структура за произведено изображение, в момента може да се изпробва на GitHub за некомерсиална употреба. За разлика от предишните модели, Stable Cascade, който се основава на три различни модела, базирани на Würstchen архитектура, а не на един голям езиков модел, увеличава своята производителност чрез разделяне на производството на части върху различни модели.

Подобни публикации

  1. Microsoft издига Windows Photos на друго ниво с изкуствен интелект!
  2. Изкуствен интелект идва в Youtube!
  3. Gemini идва в друга услуга на Google: Как ще се използва?
  4. Друга нова функция за изкуствен интелект от Google
  5. Функции за визуално редактиране с изкуствен интелект в WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.