Стартирана програма за свободен достъп на Black Ops за студена войнаblack ops cold war

Call of Duty: Стартирана програма за безплатен достъп до Black Ops Cold War. Не пропускайте тази възможност да играете играта колкото искате за следващата седмица.

Ако все още не сте имали възможност да играете последната игра на Call of Duty, ще можете да прекарате до седем дни с програмата за безплатен достъп Black Ops Cold War . Всички подробности за това до кои режими можете да влезете са в нашите новини.

Call of Duty, който има важно място сред най-продаваните сериали в света на игрите, премина към системата Battle Pass с Call of Duty: Modern Warfare . С тази система на играчите се предлага сезонно ново съдържание, платено и безплатно.  

Както знаете, актуализация от четвърти сезон вече е издадена за Call of Duty: Black Ops Cold War и цялото ново планирано съдържание е представено на играчите. В желание да разширят допълнително активната база от играчи на поредицата, Activision стартира нова програма за безплатен достъп, която се превърна в традиция след всяко междусезонно обновяване. 

Прочети Още: Най-верният приятел на човека се оказа, че е куче

Не пропускайте Black Ops Cold War Free Access

PC (Battle.net), PlayStation 4, 5 PlayStation, Xbox One и безплатен достъп до платформи, включително Xbox Series, 22-29 юли, 2021 г. между датите на разположение ще бъде . За  тестване обаче ще бъдат достъпни само режимите за мултиплейър и зомбита .  

От страна на мултиплейъра имаме NukeJacked 24/7 с Nuketown ’84 и отвлечени карти, Party Games, Paintball Moshpit, дванадесет на дванадесет Moshpit, Moshpit с екип Deathmatch от четиридесет играчи, Rush карти шест на шест и мултиплейър Ще имате достъп до още. 

От страна на зомбитата ще можете да изпробвате наскоро пуснатите карти Mauer der Toten, Die Maschine и Firebase Z. Докато Mauer der Toten е новата глава от историята на Dark Eter, която ще ви отведе до град Берлин, Die Maschine и Firebase Z са опорите на историята. Ако сте потребител на PlayStation 4 или PlayStation 5, вие също ще имате достъп до режима на натиск. 

Ако сте доволни от играта в края на програмата за безплатен достъп, ще можете да надстроите до пълната версия с отстъпка от магазина PlayStation или Xbox, в зависимост от предпочитанията на вашата платформа. Можете да видите отстъпките на версиите според платформите по-долу. 

PlayStation 4 и PlayStation 5

 • Call of Duty: Black Ops Cold War Standard Edition  50% отстъпка 
 • Call of Duty: Black Ops Cold War – Cross-Gen Pack PS4 и PS5 50% отстъпка 
 • Call of Duty: Black Ops Cold War – Premium Edition PS4 и PS5 – 40% отстъпка  

Xbox One и Xbox Series

 • Call of Duty: Black Ops Cold War 
 • Call of Duty: Black Ops Cold War – пакет от различни поколения  50% отстъпка 
 • Call of Duty: Black Ops Cold War – Premium Edition – 40% отстъпка  

Подобни публикации

 1. Характеристиките и цената на Asus ROG Ally Passes Ally X
 2. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
 3. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
 4. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
 5. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.