Instagram ще предотврати тормоза с функция Limitsinstagram limits function

Какво е Instagram Limits и как да го използвам? Новата функция на Instagram може да намали тормоза в моменти на криза.

Instagram  иска да направи кризисните моменти по-управляеми с новата си функция, наречена Limits . Новата актуализация на Limits показва, че тормозът и тормозът могат да бъдат заглушени в продължение на няколко седмици.

Мениджърът на Instagram Адам Мосери каза, че те предлагат нов инструмент на потребители, които искат да контролират по-добре присъствието на реч на омразата, включително расизъм, на платформата. В допълнение към тези съществуващи инструменти за Mosseri, Instagram’ın ще позволи на потребителите временно да заключат акаунтите си Limits (Limits)  работи по нова функция, наречена също потвърдена.

Още Една Полезна Статия Прочети: Стартирана програма за свободен достъп на Black Ops за студена война

Както знаете, Instagram; Той има множество функции, които позволяват на потребителите да ограничат тормоза и тормоза, включително ограничаване на коментари, опция за блокиране на публикуването на определени думи и др. Иновацията, наречена Limits, ще предложи на потребителите по-строг контрол в случай на криза.

Преди това Instagram осъди расистки коментари от фенове след поражението на Евро 2020 от британските футболисти Букайо Сака, Маркус Рашфорд и Джейдън Санчо. Мосери обясни, че компанията използва изкуствен интелект при прегледите на прегледите, за да даде приоритет на потребителските отчети и че някои коментари погрешно са били означени като доброкачествени. 

Едно от възможните усложнения беше, че повечето от обидните коментари използват емоджи. Така че изкуственият интелект на Instagram може да е имал трудности да разбере, че емотиконите могат да имат различни значения.

Във видеото, което той сподели, Мосери обърна внимание и осъди тормоза на Евро 2020, който опустоши Instagram . Като заяви, че подобно поведение е неприемливо, но е невъзможно да се предотврати напълно, мениджърът каза, че в такива кризисни ситуации могат да се използват лимити.

Какво е Instagram Limits и как да го използвам?

Някои потребители на Twitter наскоро публикуваха екранни снимки на функцията Limits, която заключва коментари и съобщения. Мосери потвърди съществуването на тази функция във видеото си, където говори за проблема с речта на омразата в Instagram и заяви, че тя все още не е достъпна за всички.

Според споделените екранни снимки потребителите имат раздел, наречен Limits, където могат временно да ограничат коментарите и съобщенията от определени групи последователи. Тази функция също така показва, че потребителите могат да спазват правилата за ограничения за няколко дни или дори няколко седмици.

Мосери уточни как Limits може да бъде полезен в различни ситуации, като каза : “ Може би сте в гимназия и имате раздяла или просто сте сменили училище. Или може би сте професионален футболист и получавате много обидни съобщения. „

Подобни публикации

  1. Spotify подобрява секцията за подкаст
  2. Какво е HeyGen AI?
  3. Spotify и OpenAI си сътрудничат: Функцията за дублаж идва в Spotify!
  4. HTML версията на Gmail напуска: Кога?
  5. Threads продължава да се подобряват: Бутонът „Редактиране“ е на път!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.