Страхотна услуга от Googlegoogle qatar world cup

Страхотна услуга от Google: Проследяването на Световната купа ще бъде много по-лесно

Софтуерният гигант Google ще предложи някои функции на своите потребители, така че да могат да следят Световното първенство по футбол с наближаването на едно от най-големите спортни събития в света.

Остават само няколко дни до Световното първенство в Катар през 2022 г. , най-важното събитие във футбола. Тъй като вълнението около турнира нарастваше с всеки изминал ден във футболния свят, софтуерните компании запретнаха ръкави, за да могат потребителите им да следят по-добре събитието.

Софтуерният гигант Google ще предложи важни промени от търсения към незабавни актуализации на мачове, за да следите Световното първенство по-активно.

Разгледай Още: Xiaomi за първи път изпраща актуализация на Android 13 на модел

Ето всички функции, които Google предлага за Световната купа

  1. Персонализиран екран за търсене
  2. Поддръжка на поточно предаване на живо в YouTube
  3. Проследяване на Световната купа с Google TV
  4. Специфични за Световната купа подобрения на Google Карти
  5. Персонализиран екран за търсене

Google ще пренесе важни функции на страната, където е най-силна. Съответно, когато потребителите търсят „Световна купа“ в Google, специален интерфейс ще ги поздрави. В този интерфейс ще има важна информация като класиране на турнира, активни мачове, акценти от мачове, списък с голове и асистенции на турнира.

От друга страна, хората, които искат да получат повече информация за любимите си отбори, могат да кликнат върху бутона на звънеца на този екран.

Поддръжка на поточно предаване на живо в YouTube

Очаква се едно от най-големите спортни събития в света да бъде проследено от милиони хора по цялата планета. За потребителите, които търсят по-високо качество, Google ще излъчи и 64 мача, които ще се играят в 4K Plus резолюция в YouTube TV. Трябва да се абонирате за YouTube TV , за да гледате мачовете с високо качество.

Проследяване на Световната купа с Google TV

Освен в YouTube мачовете ще бъдат представени и в Google TV. Ако искате да гледате висококачествени мачове на вашия смарт телевизор, ще бъде достатъчно да изтеглите Google TV.

От друга страна, повторенията на мачовете и функциите на FIFA+ ще бъдат достъпни чрез Google TV.

Специфични за Световната купа подобрения на Google Карти

Една от разработките, които Google са подготвили специално за Световното първенство, включва Google Maps. Съответно собствениците на фирми, чиито фирми са включени в Google Maps, „излъчват мачове от Световната купа“ в рамките на функцията на Google. ще можете да добавите фразата към бизнес страницата.

Потребителите ще имат възможност да изброяват фирми в Google Maps според това дали излъчват мач от Световната купа или не.

Подобни публикации

  1. Dacia Duster ще смени името си!
  2. Филтърът за стареене в реално време става популярен в TikTok
  3. Как да увелича снимката на профила в Discord?
  4. Как да конвертирате MOV файлове в MP4?
  5. Honor Magic 6 Pro със 160 MP перископна камера Характеристики, цена и дата на пускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.