Представен iOS 18: Вълнуващи функции!ios 18 ipados 18

Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

iOS 18, представена на събитието WWDC 2024, привлича вниманието с функциите си за изкуствен интелект. Ето новия софтуер, обявен от Apple! WWDC 2024, едно от най-важните събития за годината, започна. По време на събитието беше представена дългоочакваната iOS 18. Новите версии на операционните системи предлагат различни функции, включително функции за изкуствен интелект.

Събитието WWDC (Световна конференция на разработчиците) се проведе на 10 юни 2024 г. тази година. Събитието, което започва в 20.00 часа българско време (TSI), е домакин на вълнуващи иновации. И така, какво беше представено на новото събитие на Apple, WWDC 2024 ?

Какво предлага iOS 18?

iOS 18 идва с нови опции за персонализиране. Иконите и уиджетите на приложенията могат да се преместват на всяко желано място на екрана. По този начин потребителите ще могат да персонализират началния екран на телефона, както пожелаят.

Цветовете на иконите на поддържаните приложения също могат да се променят. Собствениците на iPhone ще могат да използват тъмен режим върху иконите на своите приложения. Секцията Център за управление също включва иновации.

Как да гледате събитието WWDC 2024?

Какво мислите за iOS 18 и iPadOS 18, представени на събитието, организирано от Apple? Кои иновации смятате за най-успешни? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  2. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  3. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  4. Забравете MacBook, iPhone и iPad! Бъдещето на Apple ще бъде това устройство
  5. Защитете здравето на очите си с Huawei PaperMatte Screen Technology

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.