Xiaomi за първи път изпраща актуализация на Android 13 на моделXiaomi за първи път изпраща актуализация на Android 13 на модел

Xiaomi все още не е изпратила версията на Android 13 на нито един от своите модели. Той започна да публикува модел за първи път днес. Ето подробностите!

Почти всички водещи марки смартфони с Android пускат стабилни актуализации на Android 13 за отговарящи на условията телефони от седмици, но Xiaomi пусна актуализацията на първото си устройство едва днес.

Така Xiaomi 12 Pro стана първият мобилен телефон на Xiaomi, който получи стабилната актуализация на Android 13.

По-рано днес Xiaomi започна да пуска стабилната актуализация на Android 13 за потребителите на Xiaomi 12 Pro в Китай. В момента актуализацията е във фаза „ Стабилна бета “. Това означава, че е достъпно само за няколко избрани потребители като част от първоначалното групово внедряване.

Разгледай Още: Почти всички водещи марки смартфони с Android пускат стабилни актуализации на Android 13
xiaomi miui 13

Първият модел на Xiaomi с Android 13: Xiaomi 12 Pro

Най-новата софтуерна актуализация за смартфона идва с номер на сборка V13.2.4.0.TLBCNXM. Той надстройва версията на MIUI до 13.2 и нивото на актуализация на защитата до октомври 2022 г.

Ако няма проблеми с версията, актуализацията ще бъде пусната за повече потребители през следващите дни. В допълнение, компанията планира да пусне актуализацията и за международни варианти.

Други китайски марки като Oppo успяха да пуснат стабилната актуализация на Android 13 за множество устройства по целия свят. Въпреки че Xiaomi се проваля в това отношение, за щастие вече се изпращат актуализации.

Подобни публикации

  1. Dynamic Island на iPhone 15 ще има допълнителен сензор
  2. iPhone 14 и iPhone 14 Plus в жълт цвят
  3. Най-често срещаните проблеми и решения с камерата на iPhone
  4. Представен Honor 70 Lite: Характеристики и цена!
  5. Характеристики, цена и дата на пускане на Samsung Galaxy Z Fold 5

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.