Търсенията в Google отхвърлят връзките към кеша!google cash

Търсенията в Google отхвърлят връзките към кеша!

Google обяви, че ще премахне функцията за кеширане в своите търсения. Компанията заяви, че този ход би бил добър във всяко отношение. Ето подробностите! При търсенията с Google кеширането беше функция, която ни позволяваше да виждаме уеб страниците така, както ги вижда Google. Тази функция всъщност може да се покаже като полезна функция за няколко различни области. Google обаче премахва функцията „кеш“ от съображения за сигурност в интернет и твърди, че е по-малко необходима.

Дани Съливан, ръководител на отдела за търсене на компанията, потвърди, че Google е премахнал връзките към кешовете на страниците от страницата с резултати от търсенето. Съливан Ето защо беше решено да се пенсионирам. Написал изявленията си.

Google смята, че е направена добра стъпка във всички аспекти

Функцията за кеширане в исторически план ви е позволявала да видите уеб страница така, както я вижда Google, което е полезно по различни причини извън възможността да видите трудна за зареждане страница.

SEO експертите биха могли да използват тази функция за отстраняване на грешки в своите сайтове и дори за проследяване на техните конкуренти. Това може да бъде изключително полезен инструмент за събиране на новини, позволяващ на хората да видят точно каква информация е добавила (или премахнала) дадена компания към уебсайта си и подробности, които компаниите се опитват да изтрият от мрежата.

Постепенното премахване на връзките към кеша от Google продължава, но фазата на премахване все още не е завършена.

Бари Шварц забеляза, че връзките изчезнаха от резултатите от търсенето в началото на декември и бяха напълно премахнати до края на януари. По отношение на прекратяването на връзките към кеша беше установено, че Google няма непосредствени планове да промени тази функция.

Въпреки това се смята, че Google може да добави връзки към своя интернет архив и това може да се използва, за да покаже как една уеб страница се е променила с течение на времето. Въпреки че Съливан не може да даде определено обещание по въпроса, той заяви, че това е проблем, който засяга повече хора и че би бил добър във всяко отношение.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.